Zažijte karlovarskou muzejní noc s Becherovkou

Přijďte 18. května do návštěvnického centra The Home of Becherovka na netradiční večerní prohlídky, které jsou pro všechny návštěvníky v rámci Muzejní noci zcela zdarma. Počet míst je omezený, proto doporučujeme si vstupenku rezervovat předem. Součástí akce je i doprovodný program, který si můžete užít od 18:00 do 23:00.

Zažijte karlovarskou muzejní noc s Becherovkou
  • Adresa:
    T. G. Masaryka 282/57, 282/57,
    Karlovy Vary, 360 01

Karlovy Vary a ikonický český bitter jsou neodmyslitelně spojené. Pokud vás zajímá příběh, který Becherovka píše dodnes, určitě si naplánujte výlet do původní továrny, kde se vyráběla přes 120 let, a dnes je z ní návštěvnické centrum s názvem The Home of Becherovka neboli domov Becherovky. Vyrobit si zde můžete i jedinečnou Becherovku s vlastním textem.

Jste-li příznivci netradiční zážitků, máte jedinečnou možnost zažít noční prohlídku muzejní expozicí, běžně totiž probíhají v časech 9:00 – 17:00. Třetí květnovou sobotu v rámci Muzejní noci zde bude otevřeno pro širokou veřejnost až do 23:00. Těšit se můžete na soutěže o ceny z oficiální prodejny a speciální akci v obchodě, nebudou samozřejmě chybět skvěle namíchané koktejly a barmanská show!

Večerní komentované prohlídky s ochutnávkou novinky Becherovka Orange & Ginger
budou probíhat 18. 5. 2024 od 18:00 každou hodinu a jsou pro všechny návštěvníky zdarma. I proto je nutné si své místo zarezervovat telefonicky předem na čísle +420 359 578 142.

Pokud máte chuť zažít něco nezapomenutelného, určitě se zastavte!