Museum of Bricks Kutná Hora. Modely památek z LEGA i unikátní ubytování v Hotelu Museum of Bricks

26. březen 2024, 10:19
Museum of Bricks Kutná Hora. Modely památek z LEGA i unikátní ubytování v Hotelu Museum of Bricks

Raritami Museum of Bricks Kutná Hora jsou ojedinělé modely kutnohorských památek Kostnice a Chrámu sv. Barbory. Kromě nich se návštěvníci mohou těšit na další tisícovku modelů. Exponáty vnitřních prostor návštěvníky vyvedou až na venkovní výstavní prostory. Tam si mohou děti užít i velkou trampolínu a skluzavku, zatímco si rodiče dopřejí kávu se zákusky a zmrzlinou z naší kavárny.

 

Trocha čísel pro představu – na ploše 150 m2 se nachází více než 1.000 unikátních modelů. Již zmíněná replika Kostnice byla postavena z více než 50.000 kostiček.

Přilehlý Hotel Museum of Bricks Kutná Hora nabízí kromě komfortního ubytování i plno zážitků pro děti i dospělé. Dobrodružství čeká i za zdmi muzea. Centrum Kutné Hory, tamní Chrám sv. Barbory a Katedrála Nanebevzetí Panny Marie v Sedlci jsou součástí českých památek UNESCO. Návštěvníci se zároveň dozví něco víc o historii a vývoji značky LEGO® a plno zajímavostí navrch. Věděli jste například, že dřív bylo lego dřevěné?

Otevírací doba

Pondělí - Neděle: 9 až 18 hodin

Změny v otevírací době a omezení oznamujeme vždy na stránkách.
Poslední návštěva je možná nejpozději 30 minut před zavírací dobou.

Museum of Bricks Kutná Hora

adresa: Zámecká 52, 284 01 Kutná Hora
telefon: +420 608 779 966
e-mail: [email protected]

Více informací najdete na: museumofbricks.cz/muzeum/kutna-hora

1.10.2023 – 31.12.2025, 23:59
Potřebujete zajistit firemní poradu, teambuilding, workshop nebo školení? Sháníte unikátní místo, kam vyrazit s předškoláky a... více