Prima FRESH festival opět míří do Plzně!

18.5.2024, 10:00 – 19.5.2024, 17:00

Legendy české gastronomie, hvězdné koncerty a talkshow – to je Prima FRESH festival 2024, který začíná svoji tour opět v Plzni. Jedinečná příležitost vyzkoušet to nejlepší z české gastronomie na jednom místě se naskytne o víkendu 18. a 19. května v Parku za OC Plzeň Plaza.

Cena vstupenky: od 149 Kč

„Co by to bylo za festival bez Zdeňka Pohlreicha. Hlavní stage tedy ovládne jako už tradičně tato osobnost české gastronomie. Pozvání přijala také Veronika BESKY, Pavel Berky nebo Mirka Van Gils. Hvězdná přehlídka tím ale nekončí, také letos bude špičkové menu nabízet vyhlášené Café Imperial Zdeňka Pohlreicha ve spolupráci s Valoria Catering, svoji kreativitu předvede Petr Heneš a jeho olomoucké Long Story Short a restaurace, kde se psala historie české gastronomie – Alcron Restaurant pod vedením Josefa Křížka,“ vybírá ty největší hvězdy festivalu jeho ředitel Petr Jirásek. Nebudou chybět lokální podniky, experimentální kuchyně, Coffee stage, pivní stan Pilsner Urquell, řemeslné pivovary a široká nabídka vín.

Kromě skvělého jídla se bude servírovat i pořádná nálož zábavy. Letošní žhavou novinkou je Talk Stage „Pod pokličkou“ powered by Ploom, na které se budou celý víkend odehrávat rozhovory se známými kuchaři, tvářemi TV Prima a dalšími hvězdnými hosty. Zlatým hřebem programu bude koncert Anny K., který odstartuje v sobotu v 18:00 hod.

Mám zájem o vstupenky: https://tickets.nfctron.com/event/pigs-production/prima-fresh-festival-plzen-2024

Chci vědět víc o festivalu: https://freshfestival.cz/