Oblíbený Army den opět v Atriu Flora

18.5.2024

Po roce se opět můžete těšit na oblíbený Army den v Atriu Flora. Uskuteční se v sobotu 18. května. Čekat na vás bude to nejzajímavější z armádní techniky. Program je pečlivě naplánován a připraven obchodním centrem ve spolupráci s Armádou České republiky (AČR).  

Oblíbený Army den opět v Atriu Flora
  • Adresa:
    Vinohradská 2828/151,
    Praha 3-Žižkov 130 00

Army den přinese to nejzajímavější z činnosti vojáků. Přijďte 18. května od 9 do 18 hodin do OC Atrium Flora a užijte si příjemné chvíle s celou rodinou.

Velkým lákadlem celé akce bude výstava vojenské techniky, nebude chybět například obrněný transportér Pandur. Jednou ze specialit letošního programu bude mimořádný průlet vrtulníku Mi-17.

Náboráři představí návštěvníkům možnosti uplatnění v ozbrojených silách. Být profesionálním vojákem samozřejmě není jen tak, zájemci si proto budou moci vyzkoušet test fyzické zdatnosti, kterým musí projít všichni uchazeči o službu v obraně vlasti.

Program na hlavním pódiu bude nabitý akcí. Vojáci předvedou ukázky boje zblízka nebo přehlídku armádních uniforem. Vlastní vystoupení připravují i příslušníci Čestné stráže AČR. Setkáte se také s celou řadou úspěšných sportovců.

A rozhodně byste neměli vynechat autogramiádu se sportovci Dukly nebo besedu s veterány v sálu kina Cinema City.

Nepropásněte tuto očekávanou a programově nabitou událost, která je v obchodním centru Atrium Flora pro veřejnost zdarma.

Kompletní program najdete na webových stránkách http://www.atrium-flora.cz/.