MOČÁL STORY – světová premiéra hudební komedie Ivana Mládka

Čtvrtek, 16.05.2024 19:30 | další termíny

Nově otevřená MALÁ SCÉNA HUDEBNÍHO DIVADLA KARLÍN představuje rodinnou hudební komedii MOČÁL STORY, protkanou písničkami IVANA MLÁDKA, které dobře znáte. Celá je psaná ve verších, což je velká výzva pro herce. Ve hře zazní písničky notoricky známé jako je např. Jožin z bažin, Pochod Praha Prčice, Medvědi nevědí, Zobali vrabci zobali či Prachovské skály, ale i ty méně známé jako třeba Vylučování.

Cena vstupenky: od 790 Kč
MOČÁL STORY – světová premiéra hudební komedie Ivana Mládka
  • Adresa:
    Křižíkova 283/10,
    Praha 8, 186 00

Příběh je zcela jednoduchý – o ztracené spolužačce. Její zmizení řeší dva popletení policisté a na cestě za jejím nalezením společně potkají mnoho postav z Mládkových písniček – Jožina z bažin, Lindu, Jendu Bendu, upíry. Představení bude doprovázet živá kapela s kapelníkem Felixem Slováčkem jr. a pobaví se u něj celá rodina.

V hlavních rolích uvidíte v alternacích Radku Coufalovou, Barboru Munzarovou, Ivu Pazderkovou, Michaelu Tomešovou, Filipa Hořejše, Martina Písaříka, Martina Sobotku a další. Světová premiéra Močál Story na Malé scéně Hudebního divadla Karlín proběhne 20. listopadu 2023 od 19:30 hod. a vstupenky koupíte již nyní v pokladně divadle nebo on-line na www.hdk.cz.

Termíny