Soutěž o vstupenky na muzikál Cikáni jdou do nebe

2. květen 2022, 11:21
Soutěž o vstupenky – Divadlo Bez zábradlí

Zapojte se do naší soutěže o vstupenky na muzikál Cikáni jdou do nebe a buďte svědky něčeho neopakovatelného! Čeká vás podívaná plná podmanivých melodií, temperamentních tanců a skvělých hereckých výkonů! 

Strhující hudebně-dramatická balada na motivy slavného filmu vypráví příběh osudové lásky krásné Rady a zloděje koní Lujko Zobara. Jevištní zpracování slavného filmu Emila Lotjanu a Jevgenije Dogy podle povídek Maxima Gorkého. Muzikál, který vás odnese až někam do cikánských nebes můžete vidět 29. dubna o 19 hodin v Divadle Bez zábradlí!

O co soutěžíme

Organizátor a pořadatel

Pořadatelem soutěže je společnost Divadlo Bez zábradlí s.r.o., IČO: 25102699, která je poskytovatelem výher do této soutěže. Organizátorem soutěže je Agentura Paseo s.r.o., Ke Stírce 338/51, Praha 8, 182 00 ičo: 09374655, provozující portál www.kdykde.cz

Průběh soutěže

Termín konání soutěže: od 1. 4. 2022 do 15. 4. 2022

Místo konání soutěže: Na webových stránkách www.kdykde.cz bude v termínu konání soutěže umístěn soutěžní formulář.

Soutěžící vyplní soutěžní otázky a své kontaktní údaje, které odešle formulářem online. Webové stránky zpracují odpověď, odešlou soutěžícímu informace emailem a v případě správných odpovědí na soutěžní otázky zařadí soutěžícího do slosování o ceny.

Slosování výherců proběhlo 16. 4. 2022 v redakci organizátora. Slosování výherců bude provedeno elektronicky na bázi náhodného výběru, prostřednictvím online generátorů náhodných čísel. Výherci budou vyrozuměni emailem a zveřejněni na webových stránkách organizátora nejpozději druhý pracovní den po slosování výherců soutěže.

Výherci:

zuzana.g*********@******.cz
leonak*******@******.cz
jiro******@******.cz

Výherci budou vyrozuměni emailem:

 

Tato soutěž se řídí pravidly pro soutěže organizované Agenturou Paseo.