Zahájení sezóny a Velikonoční soutěž o vstupy do lanového centra

28.3.2024 – 4.4.2024, 23:59

Po zimní pauze, se pomalu připravujeme na zahájení nové sezóny, které proběhne začátkem května, ale i v dubnu lze lanové centrum navštívit. Kromě zmíněného lezení bez objednávky, lze také realizovat již během dubna programy na objednávku.

Zahájení sezóny a Velikonoční soutěž o vstupy do lanového centra
  • Adresa:
    Rubeška 393/7,
    Praha 9 - Vysočany, 190 00

Mezi tyto programy patří program Lanáč, kde si budete mít možnost vyzkoušet všechny druhy překážek, které centrum nabízí. Další možností je PROUD Challenge, kde dostanete možnost vyzkoušet spojení luštění šifer a adrenalinu během lezení na vysokých lanových překážkách. Pro oslavence, máme připravený program Oslava v Lanáči, která umožní dětem zažít venkovní oslavu spojenou s možností vyzkoušení nízkých a vysokých lanových překážek. Informace o všech programech naleznete na našich webových stránkách. 

Lanové centrum nabízí řadu překážek individuálního i týmového charakteru a obří houpačkou (big swing). Díky ojedinělé metodice vedení programu dokážeme nabídnout hodnotný program v osmi-metrové výšce dětem od šesti let až po dospělé třeba desetkrát starší.
Své si u nás najdou jak klienti bez zkušenosti s lanovými překážkami, stejně jako zkušení lezci nebo ve výškách se pohybující profesionálové.

Během Velikonoc proběhne na našich sociálních sítích soutěž o vstupy do Lanového centra, více informací najdete na našich sociálních sítích.