Bobová dráha Prosek vám zajistí zábavu pro celou rodinu po celý rok

22. duben 2024, 13:22
Bobová dráha Prosek vám zajistí zábavu pro celou rodinu po celý rok

Bobová dráha na pražském Proseku vám poskytne zábavu po celý rok, otevřeno mají v zimě i v létě. Je to místo, kde si můžete zabobovat bez ohledu na počasí.

 

Zdá se vám to jako nebezpečná zábava? Nebojte se ničeho, zde držíte osud ve svých rukou jen a jen vy. Bobová dráha Prosek je jedním z mála míst v Praze, kde neplatí maximální povolená rychlost 50 km/h. V nerezové dráze se můžete řítit rychlostí až 62 km/h nebo se naopak budete plížit "šnečím" tempem a kochat se výhledy. Regulaci rychlosti vám poskytne brzdová páka, kterou si můžete přibržďovat, takže zvolené tempo je pouze na vás. Boby s účinnou brzdou vám umožní zvolit rychlost i styl jízdy. Bobová dráha je absolutně bezpečná, jízdu na ní zvládnou i děti od osmi let. Mladší děti zde mohou samozřejmě také jezdit, vždy však v doprovodu dospělé osoby. A děti do 100 cm se s vámi svezou dokonce zdarma.

Dráha je dlouhá necelý kilometr a nabízí nejednu vychytávku. Po příjezdu do cílové rovinky se nemusíte bát, že čerstvě nabytý zážitek vypotíte tlačením vozíku zpátky na začátek jízdy. Nahoru se i s bobem vyvezete, takže je to zábava i pro línější návštěvníky. Dráha je vybavena vlekem, který vás i bob dopraví zpět. A že byste se nadřeli! Převýšení na atrakci je 44,5 metru. Čekají na vás dvě zatáčky 360°, tzv. „osmička“, čtyři levé a tři pravé zatáčky. V dolní části dráhy je umístěný radar, který vám informativně změří rychlost před cílovou rovinkou.

Areál jediné bobové dráhy v Praze dále nabízí dětské hřiště, dvě letní zahrádky, restauraci s grilem a nádherný výhled na Prahu. Zde se můžete posilnit po tomto vzrušujícím zážitku nebo jenom posedět na terase a kochat se výhledem na panorama Prahy, okolní les a vinici. Krásným zážitkem může být také večerní jízda při umělém osvětlení. V areálu ještě najdete lanové centrum s nejdelší lanovou skluzavkou v Česku. 

Pokud hledáte originální zábavu pro všechny, pozvěte své přátele, zaměstnance nebo obchodní partnery na ojedinělou akci a rezervujte si celou bobovou dráhu pro sebe. Vychutnejte si bez omezení jednu jízdu za druhou, změřte své výkony s kolegy při závodech.

Bobová dráha Prosek

adresa: Prosecká 430/36, 190 00 Praha 9
telefon: +420 736 222 303

www.bobovadraha.cz