Prague Bike Fest na Výstavišti

27.4.2024 – 28.4.2024, 23:59

Přijďte zahájit cyklistickou sezónu na jeden z největších cyklistických festivalů v Praze.

Prague Bike Fest na Výstavišti
  • Adresa:
    Areál Výstaviště 67,
    Praha 7, 170 00

Připravte se na víkend plný kol a všeho, co k nim patří na Prague Bike Festu na Výstavišti. Čekají na vás testy kol, diskuse, workshopy, exhibice a pořádných porce adrenalinových show. Renomované i nové značky představí to nejlepší ze světa cyklistiky v interiérech Křižíkových pavilonů. Po celou dobu akce budete moci debatovat o cyklistických novinkách a nabrat inspiraci na přednáškách zkušených jezdců.

Ať už jezdíte na silničce, BMX, gravelu nebo MTB, program je vyladěný tak, aby si každý našel to svoje. Můžete otestovat desítky modelů kol přímo v terénu v cykloparku v areálu Výstaviště, nebo si půjčit vybrané kolo na projížďku do Stromovky. V nabídce budou jak elektrokola, tak silniční či terénní kola pro dospělé i děti. Akce je ideální příležitostí, jak si vybrat nové kolo a hned ho vyzkoušet.

Pro ty nejmenší je připravený zbrusu nový dětský testovací okruh.

Kola, výbava a doplňky

Své produkty letos představí vystavovatelé: Bikeporn / Mojekolo / Pavé Cycles / ABUS/ Koloshop/ Kolovna/ TREK / Bikeinvest / Bikeaction / Braasi / Horsefeathers / Penco / Kellys Bikes / Tokyobike a mnoho dalších.

Relax, zábava a občerstvení

Na festivalu nechybí relax zóna, dětské skills centrum a food zóna s pestrou nabídkou občerstvení a různých sportovních a výživových doplňků.

Ambasadoři festivalu

Letošními ambasadory akce jsou:

  • Teodor Kováč– Teo patří mezi špičku české MTB freestyle a freeride scény. V roce 2023 přivezl i přes lehké zranění 4. místo z festivalu Crankworx v Innsbrucku.
  • Jakub Vencl – profi mountainbiker a nadšenec do bikování. Kubova hlavní disciplína je Slopestyle, ale řídí se heslem, že cyklistika je jenom jedna – ta dobrá!
  • Dan Miler – freestyle MTB biker, který jako první český sportovec přeskočil na kole dva kamiony. Jeho oblíbeným trikem je Frontflip.
  • Míša Hájková – mistryně světa ve fourcrossu, předvede svoje triky během Big Air Show.

Přijďte na kole s celou rodinou, nebo partou! Na místě bude hlídané depo, abyste si v pohodě mohli užít celý festival.

Otevírací doba je: 
So 10:00–19:00 hod.
Ne 10:00–17:00 hod.