František pomáhá Majdě a Petrovi zachránit divadlo

30.11.-1 – 22.11.2015, 12:30

Milovaný skřítek Františkem z Fanfárie v novém představení spolu s Majdou z Kouzelné školky a jejich novým kamarádem Petrem přijíždí opět mezi své dětské obdivovatele v představení Jak František pomohl Majdě a Petrovi zachránit divadlo!

František pomáhá Majdě a Petrovi zachránit divadlo
  • Adresa:
    Mariánské náměstí 98/1
    Praha 1 110 00

Jak František pomohl Majdě a Petrovi zachránit divadlo, licenční představení ČT 2015!

Agentura Pragokoncert a její dětské oddělení přivítalo jaro novým představením v licenci České televize, oblíbeného televizního pořadu Kouzelná školka! Milovaný skřítek Františkem z Fanfárie v novém představení spolu s Majdou z Kouzelné školky a jejich novým kamarádem Petrem přijíždí opět mezi své dětské obdivovatele v představení Jak František pomohl Majdě a Petrovi zachránit divadlo!

Již brzy (od září 2015) se s novou dvojicí Majda a Petr budete zároveň potkávat v novém TV pořadu Písničkohraní na ČT Déčku, v divadle se Majda s Petrem a Františem představují tedy již nyní.

Zábavný pořad pro nejmenší, s písničkami Hany Navarové a texty Jana Vodňanského, Tomáše Hanáka a dalších. V novém licenčním pořadu ČT oba hlavní představitelé veselou, zábavnou a interaktivní formou provedou malé diváky světem divadla, tajemství velkých sálů a jejich nástrah se kterými jim bude velmi rád pomáhat právě oblíbený skřítek František z Fanfárie tak, jak ho děti znají, jako zvýdavého, milého kamaráda a někdy i všeználka :-). Jaká zábavná nebo napínavá situace a atmosféra překvapí Majdu i Petra si nyní děti můžou tipovat a těšit se! Nebudou se muset ničeho bát, ale občas bude třeba držet palce, aby ty záhady nakonec všechny dobře dopadly.
Těšíme se tedy na vás, na závěr nebude chybět ani veselé tancování :-) na Majdiny nejoblíbenější písničky!
Tak se přijďte bavit s Kouzelnou školkou na jediném představení s televizním skřítkem Františkem!
 

Hrají: Majda - Magdalena Reifová a Petr  - Petr Vacek, František hlas: Tomáš Juřička

Ticketpro