Komunitní centrum Jasoň je bezpečným místem, které sbližuje generace

27. leden 2024, 7:31
Komunitní centrum Jasoň je bezpečným místem, které sbližuje generace

Komunitní centrum Jasoň se nachází v pražské staré Písnici na okraji Modřanské rokle.

Je místem setkávání dětí, dospělých a seniorů. Jasoň je půdou bezpečnou, laskavou a inspirující. Komunitní centrum je ideálním místem pro celou rodinu, kde se lidé různého věku mohou potkávat a obohacovat se.

Skvělé zázemí

V budově je ateliér, cvičebna, společenský sál, atrium a letní scéna, Montessori mateřská škola Vyšehrádek. Přáním centra je, aby se v takovém prostředí tvořily kvalitní a smysluplné vztahy, kde se všichni, bez rozdílu věku inspirují a motivují.

Součástí Komunitního centra je Café Jasoň, jehož vizí je slučování a propojování generací. Svou nabídkou se snaží uspokojit dospělé, děti a seniory. Každý si vybere, a to nejen z jídla či pití, ale i programu, který čas od času pořádají. 

Aktivity centra Jasoň

Jako nástroje a prostředky využívají vzdělávací, kulturní, pracovní a relaxační aktivity. Činnost stojí na vzájemné úctě, toleranci a respektu. Kromě výše zmíněného probíhají ve vnitřních a venkovních prostorách různé akce pro děti i dospělé, kulturní pořady, besedy se zajímavými lidmi, přednášky, kino-kavárna, workshopy, koncerty apod.

Na příměstském táboře si zas děti mohou vyzkoušet různé způsoby výroby ručního papíru, naučí se, jak svázat knihu, co je to a jak vytvořit předsádku, namalují své ilustrace, vyzkouší různé způsoby tisku a mnoho dalšího. Nebude chybět ani oblíbené vyrábění zvířátek z bambulek, plstění nebo třeba korálkování. Prostě tábor, kde se tvoří od rána až do večera. Nicméně prostor se najde i na hry a běhání, koupání a další legraci.

Možnost pronájmu

Chcete si uspořádat vlastní soukromou akci? I to je zde možné, nabídnou vám zde prostory na pronájem. Místo je vhodné pro firmy, svatby, dětské oslavy, výstavy, prezentace a podobné větší setkání a příležitostí. Jsou zde připraveni na různorodé akce.

Komunitní centrum Jasoň

adresa: Putimská 716/4, Praha 12, 142 00
telefon: 737 219 894
e-mail: [email protected]

www.jasoncentrum.cz