TŘEBOŇ: komedie Mravnost nade vše – Divadelní spolek Ty-já-tr

2.7.2024, 20:00 – 3.7.2024, 21:30

Divadelní spolek Ty-já-tr Vás zve na divadelní představení inspirované stejnojmennou filmovou perličkou z roku 1937. Zažijte momenty plné smíchu a satiry odrážející zrcadlo společnosti.

Cena vstupenky: jednotné vstupné 300 Kč, , ,  Kč
TŘEBOŇ: komedie Mravnost nade vše – Divadelní spolek Ty-já-tr
  • Adresa:
    Zámek
    Třeboň 379 01

MRAVNOST NADE VŠE
úterý 2. července  a středa 3. července
vždy od 20.00 na malém nádvoří zámku Třeboň

Příběh nás zavede do klidného městečka, kde vážený profesor Karas vede život plný morálních zásad. Jak však může malý prohřešek způsobit velké rozruchy, se dozvíte v příběhu plném nečekaných zvratů, humoru a kritického pohledu na dvojí morálku společnosti.

Přijďte prožít večer plný zábavy, přemýšlení a nezapomenutelných zážitků. Mravnost nade vše na zámku v Třeboni je představením, které si nesmíte nechat ujít.


Režie: Pavel Šimák

Hrají: Jiří RatajíkRadka Tesárková, Berenika Kramlová/Eliška Válková, David Seltenreich, Lucie Furmanová /Anna Skramuská, Marek Jína, Tomáš Vlček/Jiří Novotný ad.


Vstupenky jsou již k dostání v předprodeji.


Divadelní spolek Ty-já-tr přichází z Prahy 7 s téměř 35letou tradicí. Jejich produkce zahrnuje široký repertoár pro všechny věkové kategorie. Společně se všemi členy, od nejmenších dětí po seniory, se snaží divadlo nejen tvořit, ale i žít. Jejich představení jsou plná vášně, humoru a hlubšího poselství, které rezonuje napříč generacemi.