Velikonoce v The Playground

30.3.2024, 10:00 – 20:00

Největší zábavní rodinné centrum v Praze, které propojuje hračky, atrakce a aktivity pro veřejnost pořádá svou letošní první akci!
Koncem loňského roku proběhla na adrese Na Příkopě 14 změna obchodní značky a koncept The Playground již hrdě vítá své zákazníky – děti, teenagery i dospělé – každý den od 10:00 do 20:00.

Velikonoce v The Playground
  • Adresa:
    Na Příkopě 854/14,
    Praha - Nové Město, 110 00

Kromě širokého výběru sortimentu od hraček a kosmetiky po dárkové nebo sběratelské předměty nabízí tento prostor hlavně zábavu pro každou věkovou kategorii.
V prvním patře naleznete Arkádovou hernu, arénu Lasergame a jedinečný Motýlí dům, tropický ráj s více než 500 živými, poletujícími motýli. V přízemí na vás čeká pravý benátský kolotoč a neopakovatelná virtuální realita, která pohltí všechny vaše smysly.

Návštěva The Playground je vždy výborný nápad, zejména pokud trávíte velikonoční prázdniny v Praze! Již nyní se můžete zúčastnit hledací hry, při které pátráte po jednotlivých plyšových kamarádech populární značky Squishmallows, a pokud správně zapíšete všech 5 jmen, odměnou je jízda na kolotoči zdarma.

Přímo na Bílou sobotu, 30.3. je pro vás navíc připraven celodenní program s kreativními dílničkami, kde můžete malovat vajíčka, tvořit figurky a zdobit čelenky. Vše vám zůstane na památku. A aby se zabavily i akční děti, přímo v atriu bude od 10:00 do 18:00 probíhat výuka jízdy na mechanických koníčcích spolu se soutěžními úkoly, při jejichž splnění vás odměna nemine.

Nenechte si ujít Bílou sobotu ve stylu The Playground, Na Příkopě 14!