Dramaturgický workshop - Brno

28.4.2024, 9:00 – 23:59

Hledá se příběh - Co v divadle dělá dramaturg? Že celý den jen čte a sedí stranou, což je pěkná nuda? Vůbec ne! Přidejte se k našemu dobrodružnému lovu titulů. Čeká nás napínavé detektivní pátrání po příběhu, který bude lákat a bavit nejen nás, ale především osloví naše diváky. Společně budeme zkoumat, kam až sahá naše fantazie, rozvíjet obrazotvornost a tříbit schopnost vypravěče.  

 

Cena vstupenky: 400 Kč

Láká vás poznat divadlo z druhé strany? Z jeviště a ze zákulisí?

Přijďte si k nám v rámci nedělních workshopů vyzkoušet jednotlivé
divadelní profese a poznat celý proces tvorby představení. Celkem půjde o sedm nedělních setkání v průběhu celé sezóny, a to vždycky od 9 do 12 hodin. Je možné se zúčastnit všech workshopů nebo přijít jen na ty, které vás nejvíce zajímají. Workshopy nově povedou kromě lektorů Malého Vozu také odborníci daných profesí (nejen) z Divadla Polárka.

Workshopy budou zase nové, takže určitě zaujmou i ty, kteří je navštěvovali v minulých letech.

Budeme se na Vás těšit!

Pro děti od 7 do 12 let.

Praktické informace: na workshop doporučujeme pohodlné (ideálně černé) oblečení, cvičky a svačinu. Během workshopu bude pauza na jídlo. 

Při nákupu všech sedmi workshopů v balíčku je cena 2300 Kč (320 Kč za jeden workshop). V případě zájmu o tento balíček prosím kontaktujte naši pokladnu:

Martina Tesařová
+420 778 493 207
[email protected]

Více informací na webovách stránkách Divadla Polárka: divadlopolarka.cz/nedelni-workshopy-pro-verejnost/

SMS Ticket