Divadelní ateliér pro děti - podzim 2016 - Divadlo Archa - Divadlo Archa

26.10.2016, 15:30 – 2.11.2016, 17:00

V našem divadelním ateliéru budeme pracovat pomocí osvědčených principů tvořivé dramatiky. Půjde o hry zaměřené na rozvoj kreativního myšlení, zaměříme se na otevřenou spolupráci ve skupině i na rozličné způsoby osobitého individuálního vyjádření. 

Divadelní ateliér pro děti - podzim 2016 - Divadlo Archa - Divadlo Archa
  • Adresa:
    Na Poříčí 1047/26
    Praha 1 11000

Kurzy pro veřejnost v profesionálním zázemí divadla a za výhodné ceny!

Účastníci ateliéru se setkají s principy autorské tvorby, která v sobě obsahuje všechny složky divadelního projevu: práci s textem, pohybový i hlasový slovník, základy scénografického prostorového myšlení. Divadelní ateliér podporuje a rozvíjí přirozenou spontaneitu a kreativitu, a dává tak dětem možnost svobodného, vědomého projevu. Sezóna divadelního ateliéru bude uzavřena malým představením v Divadle Archa!
Dorka a Lukáš

MgA. Dora Bouzková 
absolventka hudebně-dramatického oddělení Pražské konzervatoře a KALD DAMU (obor herectví), zakladatelka divadelní skupiny Loutky bez hranic, lektorka kreativních dílen v ČR, USA, Mexiku, Německu a na Kubě.

MgA. Lukáš Bouzek
absolvent KALD DAMU (obor herectví), člen hudební skupiny VOBEZDUD, lektor kreativních dílen v ČR, Mexiku, Německu a Bulharsku.

Všechny ateliéry probíhají ve Studiu Divadla Archa: Zlatnická 8, Praha 1
První hodina všech ateliérů je zdarma.
Doporučený věk: 10-14 let
Všechny ateliéry jsou završeny veřejnou prezentací v Divadle Archa.

Přihlášky: přihlásit se můžete vyplněním kontaktních údajů a zaplacením kurzovného níže na této stránce nebo na tomto odkazu:

https://goout.net/cs/jine-akce/divadelni-atelier-pro-deti/biimb/?ref=fbarcha.cz#%22T%22:%225.10.2016_10:00%22

Na stránce vyberte vpravo nahoře ikonu "Koupit vstupenky". V nabídce "Kategorie vstupenek" vyberte kurzovné (pro 1 dítě / pro 2 děti / pro 3 děti). Ve formuláři uveďte prosím, také jméno dítěte/dětí a do poznámky věk.

Kontakt: Jana Svobodová, umělecká vedoucí Archa.lab, [email protected]