T- Music nabízí 50 vstupů zdarma na festival Rock The Bells a setkání s hvězdami večera

6. říjen 2008, 0:00
T- Music nabízí 50 vstupů zdarma na festival Rock The Bells a setkání s hvězdami večera

Den D se nekompromisně blíží. Netrpěliví fandové poctivě střihají metr upletený z vlastních nervů. Festival na kolečkách, zvaný také jako Rock The Bells, už brzy dorazí do našich končin. Všude tam, kde se pověstné zvony rozezněly, tak byl slyšet neutuchající mlaskot spokojených příznivců hip hopu. Teď ten rachot čeká nás. 31.10. 2008 ovládne Prahu, konkrétně Tesla Arénu. Zvony nerozhoupe velbloudí muž alias Quasimodo, ale hned celá banda zvoníků a to ve složení Nas, EPMD, Mos Def, The Pharcyde, De La Soul, Supernatural a Scratch. Firmy, které zajišťují úklid veřejných záchodků, už teď posilují směny a vůbec netuší, jestli budou za necelé čtyři týdny vůbec schopni uklidit tu spoušť, kterou za sebou zanechají ortodoxní fandové.

T-Music přichází s velmi velkorysou nabídkou. Ta spočívá v tom, že pokud správně odpovíš na zadanou otázku, máš možnost získat volné vstupy na tuto mega akci roku a navíc ti může být zprostředkováno setkání s hlavními aktéry večera. Pro ty méně chápavé to ještě zopakuji jednou a polopaticky. Pro zákazníky T-Mobile nabízí t-music 50 vstupů za tu nejlepší cenu. Zadarmo. K tomu ještě přihazuje možnost, aby se deseti lidem zhmotnil jejich životní sen tím, že se setkají s hvězdami indoor festivalu Rock The Bells. Vše, co musíš udělat, je odpovědět na otázky, které najdeš na stránkách www.t-music.cz/rockthebells v sekci „praktické informace“.

Štěstí je třeba jít naproti a navíc taková nabídka se prostě neodmítá. Takže hrajte, ať se všichni 31.10.2008 potkáme v Tesla Aréně. Soutěž probíhá od 3. – 17.října. P.S.: Absence se neomlouvá.


Opět malá rekapitulace: Název: Rock The Bells

Kdo: Nas, Mos Def, EPMD, De la Soul, The Pharcyde, Supernatural & Scratch

Kdy: pátek 31.10.2008

Kde: Tesla Aréna Praha - výstaviště (bývalá T-Mobile Aréna či Aréna HC Sparta Praha)

kde koupit lístek: Předprodej v sítích Ticketpro, Ticketportal a v kamenných obchodech Rapublic, Bbarak a Queens.

Oficiální web: www.t-music.cz/rockthebells & www.bbarak.cz

Cena:

říjen: stání i sezení 800,-/ stání před podiem 900,-/VIP* 2300,-
na místě: stání i sezení 900,-/ stání před podiem 1.000,-/ VIP* 2500,-