Z pensionu Klokočí budete mít Ždárské vrchy jako na dlani

2. květen 2024, 22:19
Z pensionu Klokočí budete mít Ždárské vrchy jako na dlani

Rodinný pension Klokočí se nachází na kraji malebné obce Kadov na Vysočině, v samém srdci chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy – nejčistší oblasti České republiky. Nedaleko leží města Žďár nad Sázavou a Nové Město na Moravě.

V pensionu najdete pohodlné ubytování pro jednotlivé turisty i pro rodiny s dětmi, venkovní posezení na zahrádce, která navazuje na louku s ovocným sadem. Stylová restaurace s rozmanitou nabídkou výborných jídel vám jistě přijde vhod.

Ubytování v Pensionu Klokočí

Pension nabízí ubytování v šesti dvoulůžkových, komfortně vybavených pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV a WiFi. V každém pokoji je možnost dvou přistýlek. Ubytování pro domácí mazlíčky je možné.

Wellness

Příjemnou relaxaci a odpočinek nabízí relaxační centrum se saunou a whirlpoolem. Za poplatek nebo v rámci některého pobytového balíčku je pro vás k dispozici velká vířívá vana USSpa až pro 5 osob, sauna a odpočívárna. Vždy pouze privátně a pouze pro vás.

Restaurace

Skvělé stravování si můžete vychutnat v příjemné restauraci s téměř celodenním provozem. Ochutnat můžete především tradiční jídla z české kuchyně. Pokud je to možné, vaří se zde z lokálních surovin – brambory kupují od farmářů z Kadova a Fryšavy, sýry z Kadovské biofarmy, masa od řezníka z Fryšavy či zvěřinu od nimrodů ze Skleného. V nabídce nechybí ani výborná bezmasá jídla. K restauraci patří také venkovní zahrádka. Pokud se tedy budete toulat po Žďárských vrších, nebo se chystáte navštívit Žďár nad Sázavou, Nové Město na Moravě a okolí, určitě se zastavte minimálně na dobrý oběd.

Svatby

Pension nabízí originální stylové prostory, romantickou atmosféru a krásné prostředí třeba právě pro vaši svatbu. Dle představ svatebčanů připraví slavnostní tabuli, dekoraci interiéru, navrhnou vhodné menu.

Výlety po okolí

V okolí pensionu se nacházejí zajímavé výletní cíle jako je Devět skal, Pasecká nebo Malinská skála, obce Samotín či Krátká, řeka Fryšávka tekoucí pod zahradou pensionu – to vše jsou místa kam se dostanete pěší procházkou. 

Pension Klokočí

adresa: Kadov 79, 592 02 Kadov u Sněžného
telefon: +420 561 110 584
e-mail: [email protected]

pension-klokoci.cz