O chytré princezně

6.6.2015, 15:00 – 17:00

Zcela nová, originální rodinná muzikálová pohádka pro všechny generace O CHYTRÉ PRINCEZNĚ, vytvořená ve spolupráci s Black Light theatre (Černé divadlo Jiřího Srnce), kde ve vtipně veršovaném příběhu Jiřího Žáka, plném krásných autorských pohádkových písní Štěpána Eliáše, můžete vidět např. Richarda Tesaříka, Míšu Dolinovou, Vlastu Korce a mnoho jiných zajímavých osobností pod režijní taktovkou Romana Štolpy.

O chytré princezně
  • Adresa:
    Dejvická 27
    Praha 6 160 00

Autorská hudební pohádka na motivy Boženy Němcové nejen pro děti, s jedinečným výtvarným pojetím otce černého divadla – scénografa a výtvarníka Jiřího Srnce, plná lásky, pravdy, napětí, skvělé hudby zkušeného hudebníka, skladatele a aranžéra Štěpána Eliáše a především trefného humoru pro děti i dospělé, obsaženého  původním romantickém veršovaném příběhu Jiřího Žáka. To vše v podání zajímavých osobností pod režijní taktovkou Romana Štolpy.

Jednoduchý poetický příběh o tom, že se nemáme krátkozrace upisovat ďáblu s vidinou krátkodobého štěstí a vykoupení, o pravé lásce, lidské rovnosti, upřímnosti a ženské moudrosti, a o tom, že rodiče jsou stále tak trochu dětmi, ne zcela odlišnými od těch svých vlastních.

Obsazení a více informací o představení zde

FACEBOOK (o chytré princezně) https://www.facebook.com/pages/O-chytr%C3%A9-princezn%C4%9B/943528052359263?ref=hl

 

Ticketpro