Splašené nůžky - Náměšť na Hané

13.6.2024, 19:00 – 23:59

Přijměte pozvání do stylového kadeřnického salonu Splašené nůžky, který se nachází v centru Olomouce a jehož majitelem je poněkud výstřední kadeřník Tony Řezníček.

Cena vstupenky: 150 Kč
Splašené nůžky - Náměšť na Hané
  • Adresa:
    Náměšť na Hané

Den jako každý jiný nabere nečekané obrátky ve chvíli, kdy je v bytě nad salonem zavražděna majitelka domu, virtuózní klavíristka Isabela Černá.

Do kadeřnictví záhy vtrhne policie a začne vyšetřovat vraždu, kterou musel spáchat někdo z přítomných. A protože důkazů je málo a atmosféra houstne, jsou k vyšetřování vyzváni i sami diváci, kteří se rázem ocitnou v rolích korunních svědků.    

Splašené nůžky jsou detektivní komedií, která láme divácké rekordy po celém světě. Původně psychologického dramatu Paula Pörtnera z roku 1963 se chopili američtí herci Bruce Jordan a Marylin Abramsová, kteří hru předělali na interaktivní detektivní komedii a v lednu 1980 ji poprvé uvedli v Bostonu. Od té doby byla hra přeložena do 11 jazyků a uvedena v 36 zemích světa, kde ji vidělo téměř 10 milionů diváků. V Bostonu se uvádí dodnes a je zapsána v Guinessově knize rekordů jako druhý nejdéle uváděný nemuzikálový titul na světě (první je londýnské nastudování Pasti na myši).

SMS Ticket