Škola vaření v asado grill - Meat&Steak vol. 2 - Olomouc

29.4.2024, 17:00 – 23:59

Vyzkoušejte školy vaření s šéfkuchařem Michalem Duračkou. Zopakujete si základní kuchařské postupy, naučíte se vychytávky zkušených profesionálů, proniknete do tajů české gastronomie, spojíte teoretické znalosti s bohatou praxí.

 

Cena vstupenky: 4 599 Kč

A protože o školu vaření Meat&Steak byl velký zájem, rozhodl se ji Michal zopakovat. Tentokrát budete mít příležitost naučit se, jak docílit toho nejrůžovějšího roastbeefu. Zkusíte si našpikovat vepřový tomahawk pečeným česnekem a udělat si ho poctivě na rozpáleném ohni. A taky si uvaříte něco, co se jen tak někde neučí - steak z hovězího rib eye (grain feed) ve žhavém uhlí. Ano, čtete správně, přímo v onom uhlí, ne na roštu! Máte se opravdu na co těšit.

Během kurzu budete pracovat v malých skupinkách (max 6 osob), abychom se vám mohli plně věnovat. Vodu, kávu, víno nebo pivo máte v ceně.

Ze školy vaření si kromě zážitků a nových znalostí odnesete také recepty všech uvařených jídel, certifikát o absolvování kurzu a v případě zájmu také stylovou kuchařskou zástěru. 

SMS Ticket