Avatar FREEDOM - letní festival - Hartmanice

5.7.2024, 14:00 – 7.7.2024

Vícedenní Letní festival FREEDOM AVATAR (5.-7.července 2024) je příležitost k setkání s přáteli, k nalezení spřízněné duše, je to čas a prostor vhodný pro rodinný relax, seberozvoj, realizaci vědomého života, propojení s přírodou.

Cena vstupenky: 100 Kč
Avatar FREEDOM - letní festival - Hartmanice
  • Adresa:
    Hartmanice, 341 42

Děti jsou na akci vítány. Naplánujte si dovolenou nebo osudové seznámení na AVATAR FREEDOM. Každý rok se na vás budeme těšit na začátku července.

Místo konání: Areál Nezámku u Harmanic, Šumava (www.nezamek.cz,)

Připravena bude plocha pro stanování zdarma i budova s pokoji na přespání (objednávky předem, placené), proti případné nepřízni počasí chráněné zázemí pro workshopy a přednášky, místnosti pro masáže, meditace, pódium na hudbu, louka pro tanec, zdravé občerstvení ve dne/ v noci, sprchy, toalety, jídelna pro snídani, deky na pikniky, houpačky pro děti, stín stromů...)

Kapacita festivalu: počet vstupenek k prodeji je plánován maximálně do 500 osob, objednejte si svoji vstupenku včas.

Děti do 15 let: vstup pouze  za 100 Kč (aktivity pro děti jsou součástí programu stejně jako půjčovna sportovních potřeb nebo deskových her).

Bude-li pršet: je připraven dostatek vnitřních prostor i velké party stany, dostatek dříví pro ohně na zahřátí.
Bude-li vlídné počasí: zůstaňte v areálu i po skončení festivalu, prodlužte si pobyt na Nezámku o pár dní a užijte si Šumavu (ubytování na www.nezamek.cz).
Nocleh: stanování po dobu festivalu zdarma (2 až 3 noci), obytný vůz/karavan se musí hlásit předem, pokoje jsou jen v omezeném počtu (neodkládejte rezervaci).
Jídlo: stánky s občerstvením (vegetariánským, veganským, sladké i slané, teplá i studená kuchyně).
Psi v areálu: není problém, pokud se umí chovat vůči lidem i ostatním psům.

Jak bude festival FREEDOM vypadat?
Jedná se o koncepci "rodinného" festivalu (z toho důvodu je rodinná vstupenka nejlevnější verzí vstupu na celý festival). FREEDOM bude setkání, které půjde (pokud si to dovolíte) více do hloubky, do prožitku, uvědomění si na úrovni těla i duše. Není však povinné se zúčastňovat programu, proto někteří členové rodiny nebo party, dvojic, trojic volí třeba přes den výlety po Šumavě. A je to také v pořádku. Večer se připojí k AVATAR atmosféře třeba na koncertu. Kouzlo Šumavy je možné využít i tímto způsobem. V ceně každé vstupenky jsou přednášky, vybrané workshopy, koncerty, music jam session, bubnování, , meditace, cvičení, za příspěvek můžete vyzkoušet kakaové ceremoniály, masáže různého typu, výuku hry na různé hudební nástroje, přihlásit se na výrobu šamanských bubnů aj. Atmosféru doplní čajovna, SWAP burza (přivezte své věci na výměnu). Nezapomeňte si vzít své hudební nástroje, bubny. Noční music jam session bývají nezapomenutelnými okamžiky všech AVATAR festivalů.

FREEDOM AVATAR FESTIVAL znamená slunce, trávu, stín stromů, uvolnění, relaxaci, sdílení, letní setkání s podobně laděnými lidmi. Buďte připraveni na jednoduchý styl ubytování a zázemí. Přijeďte s otevřeným srdcem a myslí. Smát se - tančit - dýchat čerstvý vzduch - jíst dobré jídlo - milovat - zažít svítání na Šumavě.
Můžete se těšit na desítky stánkařů, přijedou lektoři, přednášející z celé republiky, hudební tóny rozezní mnohokrát několik míst v areálu. Někteří stánkaři si připravují vlastní workshopy a tvořivé aktivity budou i pro vaše děti. V programu najdete i energetická cvičení, rituály, koncert pro usnutí pod hvězdami, nabídku rapé. Vyzkoušíte přechod žhavého uhlí, pády důvěry, Vyberete svůj zážitkový seminář, seznámíte se s novým lidmi na podobné vlně naladění, s podobnou volbou cesty osobního rozvoje.

Příjezd na festival: pro stánkaře v pátek během dopoledne (státní svátek). Pro návštěvníky v kterýkoliv den festivalu. Ubytování možné již od pátečního dopoledne. Program začíná v pátek ve 14.00 hodin (státní svátek).

Přihlášení lektoři s přednáškami, workshopy, koncerty (stále doplňujeme témata i lektory):

Pjér la Šéz: beseda (pátek)
Ondřej Smeykal: koncert (pátek)
Vojta Violinist a Myrith: koncert taneční, koncert "sleeping" (sobota)
Joska Šálek: Přechod žhavého uhlí, pády důvěry (neděle)
Markéta Koppová a Václav Thor: Love Temple, Doteky tantry, Aromaterapie, masáže
Lucie Bednářová: workshop Genové klíče
Martina Petrusová: šamanismus
Gabra: energetická cvičení a bubnování
Štěpán Pastula: muzikoterapie, ohýbání šípů
Milan Žaby Hulec: masáže, rapé
Martin Pávek: Silová energetická místa a starodávné civilizace
Michal Kroulík: Základ duchovního vzestupu – sebeláska 
+ řada zajímavých workshopů od stánkařů včetně malování hennou, výroby šamanských bubnů

Přihlásit se můžete také jako stánkař:
https://www.avatarklub.cz/akce/chci-stanek-na-akci-avatar/

SMS Ticket