FUN ARENA CHEB je jedinečné zábavní centrum. Motokáry, Jumparéna, virtuální svět, Multiball i laserová střelnice!

23. leden 2024, 21:24
FUN ARENA CHEB je jedinečné zábavní centrum. Motokáry, Jumparéna, virtuální svět, Multiball i laserová střelnice!

FUN ARENU CHEB, již jak název napovídá, naleznete v západních Čechách poblíž hranic s Německem, na okraji města Cheb. Pokud máte závodního ducha, jste příznivci sportu nebo jen chcete zažít nové zkušenosti, vaše srdce zaplesá. Zavítejte do jedinečného zábavního centra, kde se maximálně vyřádíte. Na své si tu přijde každý, malí i velcí. 

Mnoho zábavy na jednom místě

Již v roce 2008 byl vybudován původní venkovní motokárový okruh, který se postupem času rozšířil až na dnešní velikost. V roce 2020 byly zahájeny další stavební práce a na budovu restaurace byla napojena hala. Tam se nyní nachází také krytá dráha pro elektrické motokáry, kde je trasa uzpůsobena věku závodníků i jejich schopnostech. V Jumpareně naleznete adrenalinové hřiště, které se skládá z několika různých atrakcí od horolezeckých stěn, různých druhů vyžití s trampolínami, přes spider wall, přetlačovanou na kladině, po ninja dráhy a molitanové moře. Přijďte si sem zaskotačit. Platí, že v různorodosti se skrývá krása. Pokud máte chuť na okamžik uniknout realitě a ponořit se do jiného světa, zavítejte do virtuálního světa, kde si můžete vyzkoušet neomezeně zběsilou jízdu na motorce, vodním skútru, v závodním voze nebo objevte Jurský svět, kde zabojujete o svůj vlastní život. Najdete tady dále Multiball, což je interaktivní sportovní a herní konzole, která spojuje fyzickou aktivitu s digitálními hrou. Přinese vám širokou škálu her pro všechny věkové kategorie i úrovně dovedností. Další zajímavou zábavou je laserová střelnice, kde si vyzkoušíte, jak přesnou máte mušku. Střelnice má tři režimy střelby na čas a otestuje nejen vaši přesnost, ale také rychlost a postřeh.        

Plánují se i další zajímavé atrakce, na které si budete muset chvilku počkat, ale jistě to bude stát za to.

Odpočinek po sportovních zážitcích

Pokud vám po sportovním výkonu vyhládne, dáte si něco dobrého v místní restauraci. Pokud vyjde počasí, můžete si na slunné terase v teplých letních dnech užívat výhled na jezdce na dráze a pozorovat jejich výkony.

Jestli se vám nebude chtít domů, můžete si výlet prodloužit. V areálu je k dispozici také ubytování ve třinácti pokojích pro 2 až 4 osoby se samostatnými vchody a vlastním sociálním zařízením.

Výlety po okolí

Okolí nabízí mnoho prima míst k navštívení. Město Cheb je plné historických památek a zajímavých výletních míst. Historické krovy zkonstruované v různých staletích ukazují jedinečnou řemeslnou zručnost našich předků. Navštivte také hrad Cheb, který je jedinou štaufskou císařskou falcí v Čechách, a to prostě musíte vidět. Dalším pěkným zážitkem v okolí je výlet na Bismarckovu rozhlednu na Zelené hoře, která je volně přístupná a svým návštěvníkům nabízí krásné výhledy na Chebsko, Krušné hory, Slavkovský les či na část Šumavy. Hrad Seeberg je jeden z mála zachovaných ministeriálních hradů historického Chebska. Nezklame vás ani hrad Vildštejn, který vám zas nabídne bohatý kulturní program. Milovníci přírody ocení ojedinělou přírodní rezervaci Soos, která nemá ve střední Evropě obdoby. Naleznete zde unikátní pozůstatky slaného jezera, které se během staletí přeměnilo v rašeliniště a minerální slaniště.

FUN arena Cheb

adresa: Potočiště 3, 350 02 Odrava
telefon: +420 737 878 891
e-mail: [email protected]

www.funarenacheb.cz