Sklad - Činoherní klub

31.5.2015, 19:30 – 21:30

Prognostické fantasma SKLAD Vás zavede na zdánlivě obvyklé místo, ovšem záhy pochopíte, že v tomto skladu není uloženo nějaké obvyklé zboží, nýbrž lidé, jež společnost odložila a uskladnila do izolace. 

Sklad - Činoherní klub
  • Adresa:
    Ve Smečkách 26
    Praha 1 11000

Režie: Jiří Homola / Hrají: Jan Těšík, Jiří Homola, Jana Procházková, Nikola Frollová, Jitka Brodecká, Jana Bolinová, Ondřej Pokoj, Barbora Turazová, David Volf, Iva Theissigová, Andrea Postolková / Zvuk: Petr Sládek / Světla: Václav Urban

Postupně zde ztrácejí paměť, kterou lze zpětně vyvolat pouze pomocí speciálního zařízení – zpovědnice. Nyní přichází do skladu nováček. Co je ale zač? Jedná se pouze o další položku z mnoha, nebo jeho přítomnost zde není náhodná? Chcete-li vědět, proč byl zrovna tento muž shledán nevyhovujícím, budete se muset na pár chvil sami nechat uskladnit…naštěstí jen v divadle.

Amatérský divadelní soubor KLADINA působí v Kladně již od roku 2010 a stal se nedílnou součástí místní kulturní scény. Má za sebou úspěšné hry Sborovna, Sklad, Pád rtuti a Kupci, které nejednou vyprodaly hlediště Kladenského divadélka či divadla Lampion, o přízeň diváků se však ucházely i za hranicemi našeho města. Kladina zaznamenala úspěch i v Lounech, Turnově či Chyňavě, neobvyklým představením bylo uvedení Skladu v prostorách dolu Mayrau v rámci Muzejní noci.