Tolstoys představuje album No Limit To Love - Café V Lese

16.5.2024, 19:30 – 21:30

V útrobách bouřlivého Berlína žije kapela známá jako Tolstoys, jejíž kořeny sahají od Slovenska přes Německo až po daleký Nový Zéland.

Cena vstupenky: 300 Kč
Tolstoys představuje album No Limit To Love - Café V Lese
  • Adresa:
    Krymská 273/12
    Praha 10-Vršovice 101 00
Do Café V Lese přijedou pokřtít své nejnovější album "No Limit To Love"; mystickou tapiserii utkanou z éterických vláken magického slovanského trip-hopu a odvěkých harmonií hippie psychedelie. Jejich živá show je upřímná i tajemná, divoká, ale zároveň zranitelná, plná lidské hřejivosti, sexy rytmů, staré magie a nové radosti. Nechte je zažehnout oheň ve vaší duši a vzít vás na nezapomenutelné dobrodružství, kde láska nezná hranic a srdce nachází útěchu v říši písní.
Od vítězství v kategorii Debut roku na RHA 2017 odehráli Tolstoys více než 200 koncertů. Patří mezi ně Eurosonic, BUSH, MENT, ale i významné domácí festivaly (Pohoda, Grape, Colours of Ostrava). Absolvovali turné po Slovensku, České republice a Německu, předskakovali Tomu Odellovi, Lole Marsh a Easy Life. Jejich frontmanka Ela Tolstova byla vybrána do Forbes 30 pod 30 a po vydání 2. alba Mirror Me, které bylo nominováno na Album roku 2022, se objevili na největším billboardu na newyorském Times Square.