Ed Sheeran v Hradci Králové hlásí vyprodáno! Pořadatelé díky velkému zájmu přidávají druhý samostatný koncert

30. listopad 2023, 10:30
Ed Sheeran v Hradci Králové hlásí vyprodáno! Pořadatelé díky velkému zájmu přidávají druhý samostatný koncert

Ne jednou, ale hned dvakrát vystoupí britská hvězda Ed Sheeran koncem července příštího roku v hradeckém multifunkčním Parku 360 v rámci své MATHEMATICS TOUR. Vstupenky na jeho první show, kterou spolupořádá Ameba Production, jsou vyprodané. Pro obrovský zájem byl tedy přidán druhý koncertní termín o den později 28. července 2024. Jako speciální host vystoupí úspěšný britský písničkář Calum Scott. “Koncerty v Parku 360 přináší úplně nový komplexní zážitek s nadstandardním komfortem. Jedná se o unikátní model, který v rámci aktuálního turné nemá obdoby,”  říká ředitel Ameba Production Michal Thomes, a dodává: “Pro návštěvníky bude připravený pestrý doprovodný hudební i nehudební program už od dopoledních hodin, několik možností ubytování, skvělá gastronomie ale i třeba kyvadlová doprava z centra Hradce Králové.

Oficiální prodej vstupenek na druhý koncert startuje v sítích GoOut, Ticketportal a Eventim.de v pondělí 4. prosince ve 12:00. Se spuštěním oficiálního prodeje bude zahájen i prodej ubytování a velkokapacitní parkování na oba dva koncerty. Prémiový předprodej pro členy iDnes Premium začíná 1. 12. v 10:00. Součástí vstupenky na koncerty bude i tematická Fan Zóna, která se bude nacházet v bezprostřední blízkosti stage a nabídne pestré doprovodné aktivity. Veškeré informace na www.EdSheeranKoncert.cz.

Spolupořadatelem koncertu je Ameba Production, která stojí za festivalem Rock for People, a každoročně pořádá desítky klubových, halových i open-air koncertů. Loni ji porota European Festival Awards zařadila mezi TOP 10 evropských pořadatelů. Koncerty Eda Sheerana pořádá společně s FKP Scorpio.

Ed Sheeran začínal buskingem jako pouliční umělec sám s kytarou. První velký úspěch zaznamenal v roce 2011 s debutovým singlem „The A Team“. Výrazně ho proslavila akustická písnička „I See Fire“, která se objevila na soundtracku k úspěšnému filmu Hobit. Za svou kariéru získal několik cen Grammy, BRIT Awards a  MTV Music Awards. V roce 2022 vystoupil se svou písní „Perfect“ na oslavách k platinovému výročí nástupu královny Alžběty II. na britský trůn a je také držitelem Řádu britského impéria. Na kontě má spolupráce s Eltonem Johnem, Justinem Bieberem, Bruno Marsem, Eminemem nebo 50 Centem. V současné době je Ed Sheeran ve světovém žebříčku Spotify šestý nejposlouchanější umělec. Objevil se ale i ve filmech, zahrál si stormtroopera v nové sérii Star Wars nebo vojáka ve Hře o trůny.

Park 360

Park 360 je jedinečný multifunkční prostor v areálu bývalého vojenské letiště v Hradci Králové, který disponuje 70 ha prostoru. Každoročně jsou zde pořádány desítky akcí od festivalů, teambuildingů přes veletrhy či konference. Areál funguje na principech cirkulární ekonomiky a do roku 2030 plánuje být klimaticky neutrální a energeticky soběstačný. Disponuje 10 hangáry a glampingovým kempem a dalším zázemím. Nyní se Park 360 stává novým prostorem pro koncerty těch největších rozměrů a jako třeba v zahraničí Werchter Park v Belgii nebo Hockenheimring v Německu. Kromě koncertní plochy disponuje i zázemím pro Fan Zónu, kempování a velkokapacitní parkování.

FB událost: https://www.facebook.com/events/7422264447788161

Web: www.edsheeran.com