Skiareál Klínovec to jsou zážitky pro všechny!

12. září 2023, 22:57
Skiareál Klínovec to jsou zážitky pro všechny!

V letní sezóně si můžete na Klínovci užít Trail Park Klínovec – síť udržovaných a plynule klesajících stezek pro horská kola obsluhovaných čtyřsedačkovou lanovkou. Nabízí 30 km trailů různých obtížností a 70 km tras pro horská kola značených po lesních cestách.

Odpovídající obtížnost stezky tedy naleznou jak začínající cyklisté a rodiny s dětmi, zkušenější jezdci, ale i vyznavači freeridu a sjezdu na kole.  Traily jsou barevně označeny stejně jako v zimě sjezdovky, modrý Azur je tedy vhodný i pro začátečníky a rodiny s dětmi, velmi si ho užijete také na terénních koloběžkách, které jsou k dispozici v naší půjčovně.   

Trail Park Klínovec nabízí veškeré další zázemí – restauraci, půjčovnu, pump track a skill centrum, kde můžete před vjezdem na samotný trail vyzkoušet své dovednosti, servisní místa, sprchy, myčky kol. Parkování v rámci areálu je zdarma.   

Na své si přijdou i pěší, mohou se svézt lanovkou z Jáchymova na vrchol i zpět a kochat se tak krásnými výhledy na Krušné hory i bez fyzických výkonů. Lanovka je v provozu od května do října. 

Více na www.klinovec.cz, www.trailpark.cz