Dětský zábavní park Heroland

4. prosinec 2022, 22:51
Dětský zábavní park Heroland

Heroland je dětský herní park, který skýtá spoustu možností, jak Vaše děti zabavit. Najdete zde nafukovací venkovní trampolíny pro malé i velké, skluzavky, prolézačky, dětské domečky, houpačky, lanovku, didaktické hry, edukační hry, kolotoče, obrovské pískoviště, vodní svět a mlhoviště, nafukovací dráhu se šlapokárami, pirátskou loď, největší hranolkoviště v ČR, velký dětský herní hrad a mnoho dalších atrakcí. Kromě této zábavy zde můžete krmit domácí zvířátka – ovce a kozy. O víkendech jsou připraveny také jízdy na koních. Občerstvení je otevřeno každý den. Park je otevřen vždy od 15.4. do 15.12.

Během hlavní sezóny (od dubna do října) je pro vás připraveno několik doprovodných akcí, dílniček a zážitků. Vše sledujte na našem webu či facebooku.

V parku se pořádají také akce pro školy a školky, nabídku naleznete na našich webových stránkách. Také nabízíme možnost firemních aktivit – teambuilding. Kdo má zájem, může zde po domluvě uspořádat oslavu narozenin. Kapacita parku je až 1000 osob včetně dětí a parkoviště pojme cca 250 aut. Parkoviště, které je zdarma po celý rok, lemuje celou plochu parku a vy máte tak auto celou dobu pod dohledem a je také velice rychle dostupné.

Dětský zábavní park Heroland

adresa: Březová 3, Úmonín
telefon: +420 721 403 670
e-mail: [email protected]

Veškeré informace, včetně kontaktního formuláře, naleznete na webových stránkách: www.heroland.cz