Pilníkovo pozdní odpoledne nabídne FMX, adrenalin, show i rodinnou zábavu

Již tradiční letní open-air akce jednoho z našich nejlepších FMX jezdců, Petra „Pilníka“ Piláta s názvem Pilníkovo pozdní odpoledne vstupuje do svého dalšího ročníku, tentokrát již do osmnáctého! Svoji plnoletost oslaví Pilníkovo pozdní odpoledne 15. června v Čerčanech a všichni velcí i malí fandové adrenalinu, motorek, FMX a zábavy se už nyní mohou těšit na nabité 4 hodiny. Na programu je vedle FMX exhibic a závodů, v čele s Petrem Pilátem a těmi nejlepšími jezdci od nás i ze zahraničí, také BMX show v podání českých hvězd BMX scény a chybět dokonce nebude ani letecká akrobacie našeho TOP pilota Martina Šonky nebo parkour a celá řada soutěží a zábavy i pro ty nejmenší návštěvníky. Ti navíc mají, až do 15 let, vstup zdarma. Pilníkovo pozdní odpoledne tak oslaví svoji plnoletost skutečně ve velkém stylu!

Cena vstupenky: od 299 Kč
Pilníkovo pozdní odpoledne nabídne FMX, adrenalin, show i rodinnou zábavu
  • Adresa:
    Za Tratí 369,
    Čerčany, 257 22

 „Rád bych pozval všechny fanoušky FMX, ale i adrenalinu a jedinečné zábavy plné emocí k nám do Čerčan na Pilníkovo pozdní odpoledne. Letos to bude už po osmnácté, takže budeme rádi, když tu plnoletost přijdete oslavit společně s námi! Vzduchem budou létat nejen motorky, ale i kola a chybět nebude ani letadlo a trocha letecké akrobacie, kterou předvede Martin Šonka. Pro letošek navíc nabídneme historicky úplně nejširší vyžití i těm nejmenším návštěvníkům, kteří si užijí nespočet soutěží a každé dítě odejde s cenou. Prostě dokonalé sobotní odpoledne, jak má být,“ říká Petr „Pilník“ Pilát, který si celou akci již 18. rokem organizuje.

Již 18. ročník Pilníkova pozdního odpoledne se uskuteční v sobotu 15. června od 14 hodin v areálu ŽPSV v Čerčanech. Již zavedená letní open-air akce v duchu FMX, motorek a adrenalinu nabídne dokonalou podívanou plnou emocí a neopakovatelné atmosféry a potěší všechny velké i malé příznivce jedinečné show a zábavy. Těšit se mohou na FMX závody i exhibice v čele s Petrem „Pilníkem“ Pilátem, ale i se zahraničními jezdci jako jsou uznávaní Brice Izzo, Davide Rossi a další. V rámci FMX exhibic se představí také největší talenti z FMX Academy Petra Piláta, kteří předvedou skoky a triky, za které by se nemusel stydět ani zkušený freestyle motokrosový závodník.

BMX, parkour i letecká akrobacie

Řada přijde i na kola a exhibice v BMX, v čele s hvězdami jako je Vilibald Vítek, Zdenda Pešek, Jakub Meloun nebo Ondřej Šléz. BMX exhibice budou rovněž plné skoků a triků, jezdci budou létat vzduchem a chybět nebudou ani back flipy nebo dokonce double back flipy. Jedinečnou podívanou ještě umocní parkur a umění Jaye Foxe. Vrcholem celého odpoledne pak bude náš nejúspěšnější akrobatický pilot Martin Šonka, který zaletí diváky pozdravit přímo nad Čerčanský areál a u toho předvede pár vrutů, výkrut a volných pádů přímo nad hlavami návštěvníků.

Pilníkovo pozdní odpoledne odstartuje v sobotu 15. června ve 14 hodin a na programu má nabité 4 hodiny plné adrenalinu a zábavy. Na své si navíc ve velké míře přijdou i děti, pro které je připraven například skákací hrad, malování na obličej, řada workshopů a soutěží, z nichž žádný dětský účastník neodejde bez ceny. Do 15 let mají navíc děti vstup zcela zdarma!

PILNÍKOVO POZDNÍ ODPOLEDNE

15. 6. FMX Park Petr Piláta, Průmyslová, Čerčany
Vstupenky k dostání v předprodejní síti Ticketportal
Cena v předprodeji: 299 Kč / Děti do 15 let ZDARMA / Senioři nad 70 let ZDARMA
Cena na místě: 399 Kč

Více na www.petrpilat.cz/pilnikovo-pozdni-odpoledne