Vyberte si jednu nejoblíbenějších únikových her v Brně od MysteryRoom a zábavu máte zaručenou

15. srpen 2023, 13:57
Vyberte si jednu nejoblíbenějších únikových her v Brně od MysteryRoom a zábavu máte zaručenou

Provozovnu MysteryRoom naleznete v samém centru města Brna na Anenské ulici. Přijďte si s vašimi kamarády, kolegy či rodinou zahrát jednu z únikových her společnosti MysteryRoom. Všechny tři únikové hry od MysteryRoom nabízí jedinečný zážitek i skvělou zábavu. Že jde o zábavu vskutku kvalitní, svědčí také skvělá hodnocení a internetové recenze spokojených zákazníků.

Únik z Údolí králů

Únikovka, která Vás svým příběhem vtáhne do děje od prvního momentu. Vydejte se do tajemného Egypta, do Vádí el-Mulúk (Údolí králů) a zachraňte nás všechny, dokud je ještě čas. Náš osud je ve vašich rukách. Ve hře se ocitnete v kůži dobrodruha, který se vydává na nebezpečnou cestu hledat poklady skryté v Údolí králů. Musíte prozkoumat starobylou hrobku, rozluštit hádanky a najít cestu ven. Hrobky jsou plné pastí a výzev, ale pokud jste odvážní, můžete dosáhnout svého cíle a najít poklady, které hledáte. Mějte se ale na pozoru — poklady hledá také tajný spolek a chce předměty použít k temnému rituálu. Nesmí se jich zmocnit. Únik z údolí králů Thutmose III je skvělou volbou pro všechny, kdo se chtějí ponořit do světa dobrodružství a tajemství. S vynikající grafikou, zvukovým doprovodem, velkým množstvím výzev a hádanek bez kombinačních zámků.  Odhalte tajemství starověkého Egypta a najděte cestu ven z Údolí králů, než vám dojde čas. Hra se nachází přímo v centru Brna na ulici Anenská 10. Hra je doporučená pro 1-4 hráče a pro děti od 10 let.

Zakletý cirkus

Zlomíš kletbu a zachráníš cirkus? Zakletý cirkus má příběh, který vás vtáhne do děje od prvního momentu. Originální mechanismy, minimum kódových zámků a autentické prostředí hry skvěle podpoří celý zážitek. Nikdy nevíte, kde jsou další dveře a které jsou ty poslední. Vzhledem k vyšší obtížnosti hry, máte neomezenou možnost nápovědy, pokud budete potřebovat. Čeká na vás pravé šapitó s magickým kolotočem, světelné a zvukové efekty i vševědoucí věštkyně, která je vždy krok před vámi. Sebereš odvahu se svým týmem vstoupit? Na řešení všech záhad únikovky a zlomení kletby budete mít 75-90 minut a odnesete si odtud i něco malého na památku.

Délku hry si vyberte dle Vašich zkušeností. Pro páry, rodiny s dětmi a začátečníky doporučujeme 90 minut. Ti, co mají za sebou více her, mohou zkusit hru na 75 minut. Hra se nachází přímo v centru Brna na ulici Anenská 10. Hra je doporučená pro 1-5 hráčů a pro děti od 10 let.
 
„Cirkus? Už nikdy! Nikdy už nebude hrát! Nikoho už nepobaví…“ Tak zněla kletba a nyní je jeho osud ve vašich rukou!

Venkovní hra Záhadné Brno

První opravdová venkovní hra svého druhu v centru Brna. Co se to stalo? Ráno ses probudil do jiné reality?! Brno je jiné, než bylo včera! Rychle voláš svůj nejlepší tým a vydáváš se na cestu. Čeká Vás 12 zastávek na nejkrásnějších místech centra Brna a 17 úkolů. Ke hře dostanete herní batoh (žádný tablet, ale opravdové materiály), který Vám půjčí na 24 hodin. Máte tedy dostatek času si hru v klidu zahrát. Připravte se na nezapomenutelné a napínavé dobrodružství, které Vás zavede do srdce tajemného Brna. Tato venkovní úniková hra vám umožní objevovat krásy tohoto historického města. S pomocí vašeho týmu a vašich schopností budete muset spolupracovat, abyste postupně odhalili klíčové informace a posunuli se blíže k rozluštění záhady. Hra je doporučená pro 1-8 hráčů.

Voucher jako dárek

Udělejte radost svým blízkým a darujte nezapomenutelný a originální zážitek. Poukaz je určen pro každého, kdo chce zkusit něco nového a prožít zajímavé dobrodružství se svým týmem. Voucher si můžete vyzvednout na provozovně na Anenské ulici, nebo ho lze zaslat e-mailem. Pokud si nejste jisti, která z her je pro obdarovaného ta pravá, darujte univerzální poukaz, který je platný na všechny únikové hry i venkovní hry.

Otevírací doba 

Po-Pá 15:00-21:00
So-Ne 10:00-22:00

MysteryRoom

adresa: Anenská 10/10 Brno-Střed, 602 00
telefon: +420 720 369 280

www.mysteryroom.cz