Adrenalinový svět Lamborghini Kart Arena vás uchvátí. To jsou Motokáry Olomouc!

7. duben 2024, 6:37
Adrenalinový svět Lamborghini Kart Arena vás uchvátí. To jsou Motokáry Olomouc!

Motokáry Olomouc jsou umístěny v nadzemních garážích v blízkosti centra města na ulici Hanáckého pluku. Přijďte si do vyzkoušet jedinečnou dvoupatrovou závodní dráhu a stylový Sportbar.

 

Závody našlapaných olomouckých motokár, půjčování motokár pro děti, pořádání Hanáckého okruhu a amatérské závody. Motokáry Olomouc jsou tu pro vás. Poskytují prostory pro firemní akce a vítají školní výpravy za motokárami. Zájemcům také poskytují Lamborghini poukázky na motokárovou jízdu plnou vzrušení a adrenalinu. Závodní motokárová dráha Kart Areny je krytá, dvoupatrová a plná zatáček. Poskytuje tak prostor pro manévrování a opravdové motokárové závodění. Bude vám umožněno vypůjčení až osmi motokár. Veškeré povinné příslušenství potřebné pro jízdu jako přilba, hygienická kukla a rukavice je možno si zapůjčit přímo na místě, v případě že máte vlastní můžete si ho vzít s sebou.

SportBar

Příjemné prostředí stylového SportBaru vám s kapacitou 90 míst k sezení nabízí možnost znovu načerpat síly. Rozměrná okna umožňují výhled na dráhu a na různé akce, a tak můžete v poklidu u sklenky a příjemné hudby sledovat dění na trati a závodící soupeře nebo aktuální sportovní přenos na velkoplošné TV projekci. Dispozici SportBaru lze libovolně uzpůsobit tak, aby co nejvíce vyhovovala vašim představám a mohly se zde konat např. školící semináře, firemní akce, soukromé party nebo večírky. Pro tyto příležitosti je vám k dispozici potřebné technické vybavení jako videodataprojektor s plátnem 2,6 m, PC, audio-video aparatura a bezdrátový mikrofon. Samozřejmostí je zajištění gastronomické části ať formou jednoduchého občerstvení nebo banketu či rautu dle vašeho přání. Je možné také zajistit degustaci špičkových vín z celého světa za přítomnosti sommeliéra, vystoupení různých umělců, živé kapely, kouzelníka, prostě vše, nač si vzpomenete.

Autoškola a školící středisko

Zamilovali jste si jízdu v motokáře a chtěli byste umět řídit také automobil? Pokud vám chybí řidičský průkaz, zkuste autoškolu Korený. Při teoretických hodinách používají moderní techniku pro zobrazení modelových situací. Největší důraz se klade na samotný praktický výcvik. Namísto simulátoru od prvního seznámení s vozem preferujemí skutečnou jízdu, při které se žákům věnuje tým profesionálních učitelů. Ve snaze zpřístupnit výcvik co nejvíce potřebám žáků vám nabídnou flexibilní termíny jízd. Autoškola a školicí středisko také nabízí zkoušky k vrácení zadrženého řidičského oprávnění a dopravní psychologické testy. Provozují školící středisko pro kamiony, pro řidiče referenty, řidiče vysokozdvižných vozíků a řidiče ADR. Samotná školení se provádí v učebnách u motokárové dráhy nebo také ve Šternberku.

Motokáry Olomouc

adresa: Koželužská 934/29, 779 00 Olomouc 9
telefon: +420 604 559 552
e-mail: [email protected]

www.motokary-olomouc.cz