U Berušky Air v Hradci Králové se létá po celý rok

14. březen 2024, 21:55
U Berušky Air v Hradci Králové se létá po celý rok

U Berušky Air je společnost působící na letišti v Hradci Králové. U Berušky Air rozdává radost všem, kteří chtějí poznat krásu naší země z ptačí perspektivy. Jsou profesionální piloti a instruktoři všeobecného letectví, kteří se létáním baví a rozdávají ostatním potěšení ve formě zážitkových letů a pilotování opravdového letadla.

Letecká škola

Ve středisku pilotního výcviku U Berušky Air v Hradci Králové se naučíte létat na moderním sportovním ultralehkém letadle Tulák s instruktory s profesionálním přístupem a věřte, že vás výcvik nejen naučí létat v oblacích, ale zároveň si užijete každou vteřinu za kokpitem.

Pro ty, kteří ještě váhají, zda se stát pilotem či nikoli, má U Berušky Air pro Vás připravený instruktážní let, a to v trvání 30 minut nebo až jedné hodiny. Je to opravdu dobrá investice, kdy poznáte, zda do toho chcete jít a naučit se létat, nebo se tohoto krásného snu vzdáte. Neváhejte tedy a vyzkoušejte instruktážní let pod názvem Pilotem na zkoušku.

Zážitkové lety

Skvělý dárek k narozeninám či pod stromeček, prostě zážitek jen tak pro radost. V nabídce je:

  • Letecký zážitek pro dobrodruhy — speciální akce pro milovníky létání v trvání až 3 hodin.
  • Pilotem na zkoušku, pilotování 30 minut, Tulák sportovní české letadlo.
  • Pilotem na zkoušku, pilotování 60 minut, Tulák moderní české letadlo.
  • Zážitkový let 75 minut moderním českým letadlem Tulák.
  • Adrenalinový let 30 minut moderním českým letadlem Tulák i s video záznamem.
  • Zážitkový let 30 minut českým letadlem Tulák.
  • Pilotem na zkoušku, pilotování 40 minut, Tulák moderní české letadlo.
  • Zážitkový let 60 minut sportovním letadlem Tulák.
  • Zážitkový let 45 minut moderním českým letadlem Tulák.

S těmito letadly se tu aktuálně létá

TULÁK

Jedná se o letoun klasické smíšené konstrukce typu Piper, konstrukce pana Podešvy ze Šumperka. Změněna byla geometrie křídel, podvozek je hydropneumatický a u posledních verzí samonosný. Používány jsou motory Suzuki s reduktorem s ozubeným řemenem, o výkonu 75-90 Kw. Ocasní plochy jsou profilové, svařené z duralových trubek. Maximálně byl zvětšen prostor pro posádku. 

CH 601 ZENAIR

Zenair CH601 je dvoumístný celokovový dolnoplošník s jednoduchou konstrukcí.  Svými výkony však letadlo překoná všechny představy. Jedná se opravdu o robustní letadlo s maximální rychlostí 240 km/h a násobky přetížení +-6,8G, za což by se nemuselo stydět kdejaké akrobatické letadlo.

www.uberuskyair.cz

27.7.2024, 19:00 – 22:00
Jedna z největších světových hvězd, britský zpěvák Ed Sheeran, se po pěti letech vrací do České republiky. Jeho MATHEMATICS TOUR... více
2.8.2024, 12:00 – 3.8.2024, 23:59
Letecký festival pro celou rodinu s jedinečným konceptem v Hradci Králové. Legendární letadla, dechberoucí akrobacie, letecké souboje,... více