Zážitkové lety nad českými zámky ve východních Čechách jsou nezapomenutelný zážitkem na celý život

5. duben 2024, 11:54
Zážitkové lety nad českými zámky ve východních Čechách jsou nezapomenutelný zážitkem na celý život

Přijďte si užít zážitkový let překrásným českým moderním sportovním letadlem Tulák na letiště v Hradci Králové. Poznáte krásu naší země z jiného úhlu, jedná se o vskutku nádherný zážitek. Středisko pilotního výcviku U Berušky Air vám to umožní.

 

Zážitkový let letadlem Tulák

Chcete si vyzkoušet tento zážitek a užít pohled z ptačí perspektivy? Tak zkuste zážitkový let letadlem Tulák. Let letadlem Tulák je pro jednoho pasažéra. Před letem si se zkušeným pilotem připravíte plán letu. Budete mít možnost focení či natáčení během celého letu. Tým zkušených pilotů se o vás postará po celou dobu přípravy letu a po dobu provedení letu.

Plánování trasy

V okolí Hradce Králové můžete plánovat let nad Kunětickou Horou, zámkem Opočno, zámkem Nové Město, nádrží Rozkoš, přehradou Les Království, městem Hradec Králové apod. Záleží jen na vašem rozhodnutí, kam se chcete podívat a čím se chcete pokochat. Plánování trasy proběhne dle vašich požadavků a přání.  

Vybrat si můžete jednu z následujících variant

·        zážitkový let 30 minut českým letadlem Tulák,

·        zážitkový let 45 minut moderním českým letadlem Tulák,

·        zážitkový let 60 minut sportovním letadlem Tulák,

·        zážitkový let 75 minut moderním českým letadlem Tulák.

Je možné si zakoupit poukaz, který je potřeba využít do 6 měsíců (do jednoho roku po domluvě) od vydání, samozřejmě, že jej můžete použít i jako dárek pro své kamarády či příbuzné. Po objednání vám bude doručen Poukaz, kde naleznete veškeré informace k zabookování konkrétního termínu vašeho Vyhlídkového letu. Létá se v jakýkoliv den dle počasí.

Pilotem na zkoušku

Neradi se jen koukáte a chcete vzít letadlo do vlastních rukou? Pilotem na zkoušku vám to umožní, opravdu si vyzkoušíte řízení letadla. Pozemní příprava vám zabere 15 minut, která zahrnuje vysvětlení základů aerodynamiky, mechaniky letu, meteorologie a řízení letounu.
A pak už vás čeká jen samotný let, kdy si vyzkoušíte několik zatáček, stoupání a klesání letounu, a také samotný navigační let po vámi vybrané trase podle časových možností.

O letadle Tulák

Jedná se o letoun klasické smíšené konstrukce typu Piper, konstrukce pana Podešvy ze Šumperka. Používány jsou motory Suzuki s reduktorem s ozubeným řemenem, o výkonu 75-90 Kw. Maximální rychlost letadla je 185 km/hodinu.