Performance František Dvořák & Jiří Habarta + hudební set GUFRAU

4.4.2024, 18:00 – 21:30

Pragovka Gallery vás 4. dubna od 18 hodin zve na doprovodný program k aktuální skupinové výstavě Heuristický Algoritmus. V rámci večera vystoupí se syntezátorovou performance František Dvořák s Jiřím Habartou (Květy, Ghost of You) a s krátkým setem umělecká skupina GUFRAU. Čeká nás také křest katalogu a komentovaná prohlídka.

Performance František Dvořák & Jiří Habarta + hudební set GUFRAU
  • Adresa:
    Kolbenova 34/a,
    Praha 9 – Vysočany, 190 00

FRANTIŠEK DVOŘÁK & JIŘÍ HABARTA (Květy, Ghost of You) - DIALOGY S NEJISTOTOU
Syntezátorová performance reflektuje téma výstavy zaměřené na proces řešení problémů. Hudba se vyvíjí od nejistých tónů k momentům poznání, zrcadlící cestu od zmatku k jasnosti bez nabízení definitivních odpovědí. Performance slouží jako zvukový protějšek vizuálnímu umění, vybízející k reflexi a interpretaci. Vystoupí umělec František Dvořák a Jiří Habarta, baskytarista a klávesista z kapely Květy a Ghost of You.

GUFRAU je umělecká hudební skupina sídlící v Praze, který tvoří tři členové –⁠ H4GO, Kubmat a Moneyossel. Díky své vlastní kombinaci EDM, electra, jazzu, techna, a rapu jsou schopni produkovat svůj jedinečný zvuk.
https://www.youtube.com/@GUFRAU

PROGRAM VEČERA

18:00 doors
18:15 křest katalogu
18:30 komentovaná prohlídka výstavou Heuristický Algoritmus
19:00 performance FRANTIŠEK DVOŘÁK & JIŘÍ HABARTA + set Gufrau
Součástí večera bude také výstup rezidence Matěje Bočka.

Projekt je realizován s finanční podporou Ministerstva kultury ČR, hl. m. Prahy, Státního fondu kultury ČR a městské části Praha 9.