Velikonoce v Muzeu Karla Zemana

29.3.2024, 10:00 – 31.3.2024, 18:00

Zažijte vesmírnou velikonoční výpravu! Už jste se někdy letěli na kometě? Že ne? Pak jsou pro vás letošní Velikonoce v našem Muzeu jako stvořené!

Cena vstupenky: od 190 Kč
Velikonoce v Muzeu Karla Zemana
  • Adresa:
    Saský dvůr – Saská 3
    Praha 1 181 00

Kdy a kde?

Od pátku 29. března do neděle 31. března 2024 v Muzeu Karla Zemana, každý den od 10:00 – 18:00

Na co se můžete těšit?

Expozicí proletíte s vesmírnou mapou a ten, kdo vyřeší správně všechny úkoly, které ho na dobrodružné cestě potkají, se bude moci vrátit zpět na zem a potetovat/označit svou posádku stylovými filmosaury. A nebo jimi ozdobit velikonoční vajíčka.. Jak komu zavelí jeho kreativita.

Připravte se jak na cestování fantaziemi Karla Zemana, tak i prověření vaší pozornosti, spolupráce i dalších schopností. Akce zahrnuje návštěvu expozice + venkovní stanoviště s jednotlivými úkoly.

Kolik času na akci potřebujete?

Akce probíhá v prostorách Muzea i v jeho blízkosti. Trasa s jednotlivými úkoly vás provede útulnými zákoutími nejbližšího okolí muzea, díky čemuž objevíte netradiční zákoutí Malé Strany.

Na akci si připravte minimálně 2 hodiny času. Strávit u nás ale můžete tolik času, kolik si jen přejete. Kreativita a hravost plynutí času zrychluje a tak se může stát, že se váš let na kometě protáhne.

Zažijte vesmírné Velikonoce v kulisách světově uznávaných filmových triků.

Více informací najdete na webu Muzea Karla Zemana