Centrum Babylon Liberec je nekonečný svět zábavy a relaxace

12. duben 2024, 10:39
Centrum Babylon Liberec je nekonečný svět zábavy a relaxace

Centrum Babylon Liberec vám otevírá brány do jiného světa, do světa nekonečné zábavy. Postarají se vám tu o skvělé zážitky za každého počasí. Komplex je doslova nabitý atrakcemi nejen pro malé neposedy, ale zasloužený odpočinek zde najdou i dospělí.

Oblíbené parky a nekonečná zábava

Pokud preferujete originalitu, rozhodně nešlápnete vedle, když zavítáte do Aquaparku Babylon v Liberci. Překvapí vás ojedinělá výzdoba ve stylu steampunku, který je inspirován romány Julese Vernea. Kromě tradičních vodních atrakcí, jako jsou tobogány a skluzavky vás Aquapark Babylon naláká do tajemné jeskyně s akvárii, vybídne k relaxaci ve vířivkách či Saunovém světě a jistě si nenecháte ujít ani působivou Laser Show. Ta je k vidění hned třikrát denně.

Vodními radovánkami zábava v libereckém Babylonu nekončí. V Lunaparku Babylon můžete zažít pouť celoročně a za každého počasí. V ceně jedné vstupenky máte zahrnutý vstup na drtivou většinu atrakcí v Lunaparku včetně Indoor Adventure Golfu. A že jich tu je požehnaně.

Vezměte děti do hravého světa, kde si procvičí a rozvinou pohybové dovednosti, koordinaci, mrštnost, ale i představivost a tvořivost pomocí mnoha atrakcí, které jim nový zábavní park nabízí. Ve Funparku dětem ukazují zdravější alternativu virtuálního světa. I vy zde můžete hodit starosti za hlavu. Bavte se společně s dětmi nebo si jen odpočiňte u dobré kávy. Můžete zde dětem uspořádat i narozeninovou oslavu, na kterou jen tak nezapomenou. Bude postaráno o výzdobu, občerstvení, dort i malou pozornost pro oslavence.

Že věda nemusí být nuda, poznáte, pokud navštívíte iQPARK, který také sídlí v areálu centra Babylon. Nejen zvídavé děti díky více než dvěma stovkám interaktivních exponátů zjistí, jak fungují přírodní zákony a pomohou jim poznat svět kolem sebe. Je to docela legrace projít se třeba po nakloněné rovině modelu Titanicu, vyzkoušet systém potrubní pošty, prozkoumat, jak funguje rentgen nebo stavět hráz ve Vodním světě.

Další zajímavé aktivity

Pokud by vám zmíněné oblíbené "parky" k úplnému vydovádění nestačily, nezoufejte. V libereckém Babylonu je toho ještě mnohem více. Co takhle rodinný turnaj v bowlingu, bloudění Labyrintem nebo společné zábavné focení s originálním pozadím a veselými rekvizitami ve Fotokoutku? Ani fanoušci virtuální zábavy nepřijdou zkrátka: do imaginárního světa se mohou přenést v naší 9D virtuální realitě nebo ve 4D KINĚ. Populární je též Laser Game, hra plná adrenalinu odehrávající se v temných prostorách postapokalyptického metra, doprovázená zvuky a světelnými efekty.

Možnost ubytování a wellness

Pokud navštívíte tuto úžasnou "továrnu" na zábavu, brzy zjistíte, že abyste vyzkoušeli vše, co nabízí, tak jeden den opravdu stačit nebude. A nevyužít všech možností k dovádění, pokusům či báječné relaxaci by byla skutečně škoda. Proto se přímo nabízí možnost komfortního ubytování ve čtyřhvězdičkovém Wellness hotelu Babylon, kde se postarají o váš bezstarostný pobyt od pohodlného ubytování, výtečného stravování až po zábavu a odpočinek pro celou rodinu. Tento baby friendly hotel navíc nabízí pobytové balíčky s aktivní zábavou, pro klidnější povahy či páry zase pobyty s pohádkovou relaxací. Nechte odplout starosti a uvolněte tělo a mysl v sauně, při solné inhalaci nebo třeba ve vířivce. Prohřejte se a načerpejte tu správnou relaxační atmosféru v prostředí Wellness centra ve stylu antických lázní. Pokud hledáte soukromí pro dva nebo i skupinku přátel, je vám k dispozici privátní Sauna klub Afrikana.

Centrum Babylon Liberec

adresa: Nitranská 415/1, Liberec III-Jeřáb, 460 07 Liberec
telefon: +420 485 249 111
e-mail: [email protected]

www.centrumbabylon.cz