Prago Union & live band a host Duck - DK Dobříš

5.5.2024, 20:30 – 21:30

Zveme vás na koncert legendární rapové skupiny Prago Union, kterou jako support podpoří dobříšský rodák DUCK. "Vždycky se radujem, když se lidi sejdou, Jen do rytmu se hejbou a nikam nejdou."

Cena vstupenky: 350-400 Kč
Prago Union & live band a host Duck - DK Dobříš
  • Adresa:
    Mírové náměstí 68
    Dobříš 26301

Prago Union je česká hip-hopová grupa, která tu už dvacet let úspěšně vypráví zhudebněné storky, v jejímž čele rýmuje její charismatický lyrik Kato. A i když jejich skladby neuslyšíte z běžných rádií a TV, nevzpomenete si na jediný skandál a alba nahrávají ve vlastní Strojovně, jsou dobře známí i mimo hip-hopovou scénu, vyprodávají desítky koncertů ročně a mají na kontě řadu alb, z nichž dvě dokonce získala cenu Anděl v kategorii Hip hop & r'n'b.

DUCK představuje první českou kombinaci stylů raggamuffin / punk. Pořádná dávka cynismu a pobavení nad žabomyšími válkami politiků vybízí do ulic. Duck je původem z Dobříše, kde bydlel na evangelické faře. Později se přidal k anarchistickým organizacím, kde psal politické články, pomáhal lidem bez domova a pomáhal s organizacemi protestních akcí a dobročinných koncertů. Se svou novou deskou zavítá do Dobříše, kde bude deska k zakoupení.

● Prago Union & live band + support: DUCK
● Pátek 5. dubna 2024
● Kulturní dům Dobříš
● 19:30 otevření sálu
● 20:30 DUCK
● 21:30 Prago Union & live band

Vstupné:
350,- (předprodej Trafika u Davida, Dobříš);
400,- (on-line prodej a na místě).