Lara Fabian – Je t’aime World Tour v O2 universu

17.4.2024, 20:00 – 22:00

Uznávaná diva světového formátu Lara Fabian se po předchozích beznadějně vyprodaných koncertech vrací po pěti letech do Prahy. Naši metropoli si dříve vybrala i pro natáčení oficiálního DVD. Nenechte si ujít nejen bouřlivý potlesk hned od prvních tónů skladby „Je t’aime“, ale i bezkonkurenční atmosféru, díky níž jsou koncerty Lary Fabian nezapomenutelné.

Cena vstupenky: 1490 Kč
Lara Fabian – Je t’aime World Tour v O2 universu
  • Adresa:
    Českomoravská, 2345/17,
    Praha 9, 190 00

Belgičanka žijící v Kanadě si již ve čtrnácti letech zpíváním v bruselských klubech nevědomky připravovala půdu pro impozantní mezinárodní kariéru. Osudovým se jí stalo setkání se skladatelem Rickem Allisonem. Po vítězství v mnoha evropských soutěžích a získání popularity uvedla na trh svůj první singl, po němž v roce 1994 následovalo debutové autorské album Carpe Diem.

Od roku 1995 sbírá Lara Fabian významná ocenění, mj. Nejlepší zpěvačka roku, Nejlepší živé vystoupení roku, Album roku a mnoho dalších. Její alba se stala zlatými a několikrát i platinovými.

V roce 1996 zvěčnilo hlas Lary Fabian studio Walt Disney. Kromě toho, že ztělesnila Esmeraldu, hrdinku animovaného filmu Hrbáč z Notre Dame, nazpívala na soundtracku k filmu ústřední píseň „Que Dieu aide les exclus“.