David Koller - Hudba na vinicích 2024 - Vinařství Johann W u Třebívlic

Koncertní seriál Hudba na vinicích již popáté nabídne v originálních kulisách pěti vinařství spojení dobrého vína, a ještě lepší živé hudby v podání předních českých i slovenských hvězd.

Cena vstupenky: 590 Kč
David Koller - Hudba na vinicích 2024 - Vinařství Johann W u Třebívlic
  • Adresa:
    Masarykova 200,
    Třebívlic, 411 15
Hlavními tahouny ročníku 2024 budou kapely Mig 21, Jelen, Čechomor, Wohnout nebo Queenie, zazpívá také Pokáč, David Koller, Lucie Bílá, Horkýže slíže, Aneta Langerová a ze Slovenska přijedou NO NAME, IMT Smile a Kandráčovci. Premiéru si v rámci „Vinic“ odbyje Vojta Dyk, a to hned dvakrát – jak se svým novým bandem D.Y.K., tak v rámci pozůstatku skupiny Nightwork, projektu Tros Discotequos. Kromě koncertů pořadatelé do programu zařadili o oblíbenou talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Seriál nabídne od jara do podzimu čtyřicítku koncertů. Stačí si vybrat, předprodej již začal na www.hudbanavinicich.cz!
Stejně jako letos, i příští rok si můžete vychutnat od května do září 2024 koncerty s hvězdami na pódiu i nad hlavou. Je jen na Vás, kterou lokalitu si zvolíte, ve všech případech jde o moderní oceňovaná vinařství. Je libo popické Vinařství Sonberk s výhledem na Pálavu, útulný areál Vinařství Château Valtice s vinařskou 100dolou nebo raději navštívíte amfiteátr uprostřed stylových vln ve Vinařství LAHOFER u Dobšic na Znojemsku? Zajet si můžete i do podhůří Bílých Karpat, kde najdete lehce industriální prostor u Vinařství Zlomek & Vávra v Boršicích u Blatnice. Nebo zvolíte jedinou zastávku v Čechách, konkrétně na Ústecku, v malém amfiteátru na nádvoří zámeckého Vinařství Johann W u Třebívlic?