Hry, kdy únikovky přestávají být hrou a stávají se jedinečným životním zážitkem

6. červen 2023, 14:55
Hry, kdy únikovky přestávají být hrou a stávají se jedinečným životním zážitkem

Nest Escape vám nabídne ty nejlepší, nejzajímavější a nejvíce strhující a napínavé únikové hry v Brně. Čtyři jedinečné únikové hry na jednom místě — až 28 hráčů najednou. A další hru si dokonce můžete vypůjčit a zahrát si ji kdekoli potřebujete.

Přímo v centru Brna si můžete si zahrát jednu z následujících her.

Zkáza Černobylu — dějiště nejslavnější jaderné havárie

Když místností otřese obří exploze, začínáte tušit, že tohle nebude běžná noční směna. Se svými soudruhy máte jen 60 minut, abyste zamezili mnohem větší katastrofě a zachránili co nejvíce lidí. Začíná boj o život s časem a neviditelnou radiací.

Zkáza Černobylu je akční úniková hra a prověří vaši schopnost jednat v krizových situacích. Čekají vás bohaté audiovizuální efekty, strhující prostředí a detailně zpracovaný příběh, který vás vtáhne do děje.

Tajemství Paříže — romantická atmosféra s detektivní zápletkou

Když je ukraden další obraz, tentokrát slavná Terasa kavárny v noci, váš tým má jasno. Máte spadeno na jistého bohatého pařížského zloděje, který díky svým vazbám na politiky již dlouho uniká spravedlnosti. Se setměním se vydáváte do jeho bytu zajistit obraz i důkazy, avšak jakmile zaklapnou dveře, zjišťujete, že na Vás byl více než připraven….

Tajemství Paříže je klidná úniková hra s množstvím úkolů, přičemž řada z nich lze řešit zároveň. Hra je zařízena v klasickém stylu únikových her – koho ale neodradí množství zámků, toho čeká spousta originálních hlavolamů.

Ztracené město – hledání nezvěstného dobrodruha

Slavný dobrodruh se vydal hledat bájné Ztracené město a už se nikdy nevrátil. Vydáváte se po jeho stopách do husté džungle a doufáte, že Vás jeho zapomenuté poznatky zavedou skrz domorodce, vodopády, skály a další nástrahy až k bájným pokladům, ukrytým ve Ztraceném městě.

Ztracené město je lineární úniková hra s důrazem na příběh. Úkoly na sebe logicky navazují a džungle se rozprostírá na ploše dvou místností. Hra je střední obtížnosti a může být vhodná i pro rodiny s dětmi.

Konec svět(l)a — svět se stále více noří do temnoty

Ze světa mizí poslední zbytky světla a všechno se postupně halí do tmy. Bariéra, která chrání náš svět před světem věčné nicoty povoluje a Temnota sama se vrací na tento svět, aby dokončila, co před tisíci lety začala.

Vyzbrojte se bystrou myslí a týmem o celkovém počtu 2-5 dobrodruhů a vydejte se zachránit svět, než bude vše ztraceno.  Čeká na vás únikovka s mrazivou atmosférou plná magie s využitím moderních technologií a funkční kouzelnické hůlky.

Ilumináti — hra, která vám otevře oči

Věříte na chemtrails? Ještírky ukrývající se na Měsíci? Plochou Zemi? Očkování způsobující autismus? Nadnárodní korporáty ovládající globální virtuální bojiště? V tom případě máte pravdu.

Ilumináti jsou skuteční a vy máte jedinečnou možnost rozšířit jejich řady.

Na těchto zaručeně iluminátských stránkách si můžete objednat speciální kufr obsahující veškerá iluminátská tajemství. Ten Vám následně diskrétně předá náš zmocněnec na místě, které si s ním domluvíte.

Podobně jako u únikových her jde i zde o rozluštění všech hádanek, týmovou spolupráci a překonání všech nástrah až do cíle. Zásadním rozdílem je, že tuto hru si můžete zahrát naprosto kdekoliv. Celá se totiž ukrývá v kufru, který si můžete zapůjčit a po dohrání ho opět vrátíte. Hru je možné si buď vyzvednout a po dohrání vrátit na provozovně nebo vám ji donesou až k vám domů.

Nest Escape

adresa: Hybešova 29, 602 00 Brno-střed
e-mail: [email protected]
telefon: +420 730 521 639

www.nestescape.cz

1.6.2023 – 30.6.2024, 23:59
Vstupte do světa plného tajemství a vzrušení s únikovou hernou Nest Escape, která vás zcela pohltí. Připravte se na labyrint hádanek,... více