Velikonoce v Šiklandu 2024

Od 28. března do 1. dubna 2024 vás srdečně zveme na naši rodinnou Velikonoční událost v Šiklandu. Připravili jsme pro vás a vaše děti pestrý program plný zábavy, tvořivosti a nezapomenutelných zážitků.

Velikonoce v Šiklandu 2024
  • Adresa:
    Zvole 49,
    Zvole nad Pernštejnem 592 56

Naši malí návštěvníci budou mít možnost vyjádřit svou kreativitu ve tvořivých dílničkách, kde si vyzkouší různé dovednosti a vytvoří si vlastní velikonoční poklady. Drakiáda pak nabídne vzrušující dobrodružství pro všechny milovníky létajících tvorů.

Malování na obličej přivede do života pestrobarevné obrazy a každý úsměv se stane malým uměleckým dílem. Největší vrcholem našeho programu bude nepochybně Velikonoční karneval, kde se naši návštěvníci mohou proměnit ve své oblíbené postavičky a zúčastnit se společných her a tanců.

Kromě těchto aktivit jsme připravili i mnoho dalších překvapení a soutěží. Celý Šikland bude laděn do sváteční atmosféry, plné radosti a smíchu.

Těšíme se na setkání s vámi a vašimi rodinami na našem Velikonočním pobytu v Šiklandu. Přijďte si užít nezapomenutelné chvíle, které spojí rodiny a vytvoří vzpomínky na celý život!