Martina Pártlová: První a poslední? koncert ve Foru Karlín

7.12.2024, 20:00 – 22:00

Zpěvačka, členka vtipného tria 3v1 a častý host skupiny Čechomor oznámila svůj první velký samostatný koncert. Pro výjimečnou událost své kariéry si Martina Pártlová vybrala Forum Karlín a šťastné datum 7. prosince 2024.

Cena vstupenky: 890 Kč
Martina Pártlová: První a poslední? koncert ve Foru Karlín
  • Adresa:
    Pernerova 652/55
    Praha 8 186 00

Exkluzivní show tak oslaví nejen 45. narozeniny, ale také premiérově pokřtí album “První a Poslední”. Na podiu se tak vystřídá mnoho gratulantů a hvězdných hostů. Večer šak bude patřit především Martině, která si s myšlenkou vlastních koncertů zahrávala dlouho. Odvahu ji však dodala až společná tvorba s Marcusem Tranem a Josefem Vařekou, jež se odrazila v aktuálním úspěšném singlu Modlitba pro duši. Nastavený směr slibuje kvalitní a současnou desku.

''Eden už dělal Mára, v O2 aréně byl už taky kde kdo, ale přitom nejlepší prostor kde si v klidu dojdeš během koncertu na pivo je Fórum Karlín’’, říká ke koncertu Martina. Ta je známá svým originálním přístupem k humoru a hudbě. Díky tomu její První a Poslední? koncert ve Forum Karlín slibuje být jedinečným zážitkem a zároveň velkým mejdanem nejen pro všechny její fanoušky.