GUNS N' ROSES Tribute v Brně

29.11.2024, 20:00 – 22:00

Nejlepší cover kapela Guns N’ Roses dorazí do Česka

Milovníci kultovní americké rockové kapely Guns N’ Roses mohou zajásat, protože už za chvíli se mohou dočkat fenomenálního hudebního zážitku. Do Prahy i Brna přijede nejlepší cover kapela dánská GN´ R Tribute. Tito hudebníci a hlavně přední fanoušci celosvětově známé kapely vás dokáží přesvědčit, že jsou skuteční Guns N’Roses!

Cena vstupenky: 890-1390 Kč
GUNS N' ROSES Tribute v Brně
  • Adresa:
    Veveří 3219/113,
    Brno 616 00

Jenom v České republice existuje několik revivalových skupin, ale takhle dánská kapela vznikla už v roce 2013 a slaví úspěchy po celém světě.

Svým vystupováním vzdávají talentovaní hudebníci hold nejlepší rockové kapele na světě, která v roce 1987 vydala své debutové album „Appetite for Destruction“;. To se stalo nejprodávanějším debutovým albem v rockové historii s více než 33 miliony prodaných alb po celém světě.

„Když jdeme na pódium, abychom vzdali hold originálům, nemáte pochyb o tom, že opravdu milujeme hudbu! GN´ R Tribute poskytuje zcela autentický zážitek z Axla, Slashe a ostatních a všechny známé klasiky jsou interpretovány s láskou,“ tvrdí členové GN’R Tribute jednohlasně.
Na koncertech nikdy nechybí kultovní hity jako například „Welcome To The Jungle“, „Paradise City“ a „Sweet Child O´ Mine“.

Všechny klasiky jsou předvedeny s umem, vášní, láskou a respektem. Takže když zavřete oči, nemáte pochyb, že jste přímo v Hollywoodu se členy kapely. Fanoušci GN´R se neostýchají přirovnat GN´ R Tribute k původní kapele v dobách jejich největší slávy.

GN´ R Tribute spolupracuje se synem Slashe Cashem Hudsonem na výtvarné podobě použité pro logo a merchandise, proto je i vizuální stránka koncertu obrovským zážitkem.

Ne nadarmo se o GN´ R Tribute mluví jako o nejlepší Guns N´ Roses Tribute kapele v Evropě a vy máte jedinečnou možnost zažít je na vlastní kůži 28. listopadu 2024 v pražském divadle Hybernia a o den později v Sono Music Clubu v Brně.