Vydejte se za poznáním a zábavou přímo do srdce pivovaru!

9. říjen 2022, 13:08
Vydejte se za poznáním a zábavou přímo do srdce pivovaru!

V pivovaru Plzeňský Prazdroj vaří nejen pivo, které zná celý svět, ale nabízí i spousta zážitků, na které budete rádi a dlouho vzpomínat. Pokud jste tedy milovníky piva Pilsner Urquell, určitě přijďte poznat jeho historii a výrobu během prohlídky pivovaru, vyzkoušet Školu čepování piva Pilsner Urquell nebo posedět na šalandě v pivovarských sklepích!

A pokud chcete zajít třeba jen na pivo, a to přímo do pivovaru, zavítejte na nádvoří do Tank baru, kde si můžete vychutnat čerstvé čepované pivo Pilsner Urquell přímo z tanku. Na zdraví!

Prohlídka pivovaru Plzeňský Prazdroj

Poznejte příběh jedinečného piva, které inspirovalo celý svět, na prohlídkové trase Pilsner Urquell. Projděte se autentickými místy pivovaru, zjistěte, z jakých surovin se slavný ležák vyrábí a nahlédněte i do samotného srdce pivovaru, do historické a současné varny. Milovníky historie zaujmou hlavně historické sklepy, kde se dodnes vyrábí pivo Pilsner Urquell tradiční metodou jako za dob prvního sládka. Vrcholem prohlídky je právě degustace nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell načepovaného přímo z ležáckých dubových sudů v historických sklepech.

Časy prohlídek a nákup vstupenek najdete na webu - Prohlídka pivovaru Plzeňský Prazdroj / Prazdroj Visit

Pivovar Plzeňský Prazdroj

adresa: U Prazdroje 7, 301 00, Plzeň
telefon: +420 377 062 888
e-mail: [email protected]

www.prazdrojvisit.cz

Akce Pivovaru Plzeňský prazdroj - prohlídky

14.9.2024, 19:00 – 22:00
Dovezeme léto až k vám domů! Hromada zábavy, skvělé jídlo, drinky a kapela Mirai, jak jste ji nezažili.Takový bude MIRAI SUMMER FEST... více
25.4.2023 – 31.12.2024, 23:59
Plzeňský Prazdroj, největší pivovar v České republice, je ideálním místem pro uspořádání firemní akce. Při návštěvě pivovaru... více