Jóga pro pevný střed těla - cvičení pro dospělé v KC Průhon

4.9.2023, 9:15 – 24.6.2024, 10:15

Cvičení je vhodné také pro nastávající nebo čerstvé maminky.

Cena vstupenky: za pololetí 1600 Kč
Jóga pro pevný střed těla - cvičení pro dospělé v KC Průhon
  • Adresa:
    Socháňova 1220/27
    Praha 6 - Řepy 163 00

Kromě pololetního předplatného lze využít i jednorázovou platbu na místě ve výši 100 Kč nebo předplacené jednorázové vstupenky (90 Kč za lekci).  

Jóga pro posílení středu těla nebo také "core jóga" je zaměřená na zaktivování a zpevnění středu těla (core). To je označení pro skupiny svalů uložené pod povrchovým svalstvem a tvořící hluboký stabilizační systém. Patří sem příčný břišní sval a šikmé břišní svaly, svaly pánevního dna, bránice a vzpřimovače páteře tvořící spodní část zad.

Silný střed těla má zásadní vliv na správné držení těla a stabilitu celé postavy, zlepšuje rovnováhu, sílu i vytrvalost.
Pomáhá odstranit bolesti zad, krční páteře i velkých kloubů.
Posílené pánevní dno usnadňuje porod, účinně brání inkontinenci a významně zkracuje dobu potřebnou k návratu do fyzické kondice před porodem.  

S sebou potřebujete: vhodné oblečení a přezutí s nešpinivou podrážkou, karimatku (je k zapůjčení i na místě). K dispozici je šatna s uzamykatelnými skřínkami.  

Nepřehlédněte!
Příspěvek od zdravotní pojišťovny.
Je určen na vybrané pravidelné pohybové aktivity. Čerpání je možné po předložení účetního dokladu a dokladu o platbě. Pro tyto účely Vám bude na požádání vystavena faktura, kterou lze uhradit buď bankovním převodem nebo hotově v kanceláři č. 2. K vystavení faktury je třeba jméno, příjmení, trvalé bydliště a datum narození pojištěnce. Pokud jsou pojištěnec a plátce různé osoby, tak kromě data narození stejné údaje i o plátci faktury.
Pozdější vystavení faktury k již proběhlé platbě není možné! 

Příspěvek od zaměstnavatele. 
Bývá poskytován na okruh aktivit stanovený zaměstnavatelem a na základě faktury. K jejímu vystavení jsou třeba úplné a přesné údaje o plátci (název, sídlo, IČO, DIČ), případně další podle požadavku plátce (osobní číslo zaměstnance apod.).  

počet žáků: skupinová výuka
rozsah a frekvence: 1x týdně 1 lekce = 60 minut
den a hodina: pondělí 9:15 - 10:15
cena kurzu: 1 600 Kč za pololetí (I. = září 2023 - leden 2024, II. = únor - červen 2024)
volná místa: Ještě se můžete přidat!
místo konání: KC Průhon