Bosé nohy v parku aneb březnová divadelní romantika na Dlabačově

Úspěšná divadelní představení se nemusí nutně pojit pouze s velkými scénami. Pražské klubové Kino Dlabačov uvede v půlce března dlouho očekávanou novomanželskou komedii s hvězdným hereckým obsazením. Na představení „Bosé nohy v parku“ s Veronikou Freimanovou a Rudolfem Hrušínským v hlavních rolích se diváci mohou těšit v neděli 17.3.

Cena vstupenky: 300-390 Kč
Bosé nohy v parku aneb březnová divadelní romantika na Dlabačově
  • Adresa:
    Bělohorská 125/24
    Praha 16900

Bosé nohy v parku

Romantická komedie je příběhem nejen o lásce, ale také o zatěžkávacích zkouškách, kterými si občas prochází i to nejšťastnější manželství. Mladí novomanželé Viktorie a Pavel se po líbánkách vydávají na dlouhou trať každodenní manželské rutiny a začínají si budovat společné hnízdečko lásky. Čeká je první společná noc v maličkém nezařízeném bytě v pátém poschodí bez výtahu, kam fičí a zatéká, bez postele a bez fungujícího topení. Dvě protikladné postavy přitahují rozdílné záležitosti. Zatímco ona vaří špagety s úžasnou omáčkou z mořských plodů v krajkovém negližé, jeho vzrušuje spíše právnický případ, který mu je jako začínajícímu advokátovi svěřen. Olej do ohně přileje čerstvým manželům ještě exotický sluníčkářský soused Hektor a Viktoriina konzervativní matka Ester, která znovu zahoří mateřskou láskou. Diváci se mohou těšit na úžasnou podívanou, která díky vtipu a nadhledu, s kterými líčí novomanželské trable, zaručuje zábavu od začátku až do konce.

  • Režie: Kateřina Iváková • Hrají:Veronika Freimanová, Rudolf Hrušínský, Anna Kameníková /

 Karolína Vágnerová a Radúz Mácha   

Kde?

Kino Dlabačov, které pravidelně zařazuje na svůj program zajímavé festivaly a dokumenty, promítá na nejkvalitnější digitální projektor 4K Sony v DCI standardu na plátně o velikosti 11x4,6 metru. Kino najdete na Praze 6 hned vedle OREA Hotelu Pyramida, který je nejlépe dostupný tramvají
č. 22, 23, 25 a 97/ Bus 143 a 194 (zastávka Malovanka) nebo autobusem 149 (zastávka Pod Královkou).