BagrPark Most. Jedinečný zábavní park nabízí širokou škálu aktivit pro malé i velké

22. červen 2023, 6:34
BagrPark Most. Jedinečný zábavní park nabízí širokou škálu aktivit pro malé i velké

Na severozápadě Čech, v Ústeckém kraji, ve městě Most, se nachází unikátní zábavní BagrPark. Najdete ho v areálu mosteckého autodromu, dostanete se tam horním vjezdem směrem na Polygon.

Pokud máte doma milovníky stavebních strojů, neváhejte a přijďte si vyzkoušet se svými dětmi nezapomenutelný zážitek, který vám BagrPark v Mostě jistě přinese. Je to místo, kde se vyřádí děti i jejich tatínci, BagrPark je zkrátka zábava pro celou rodinu.

Toto místo začalo vznikat počátkem roku 2022. V Česku se jedná o první zábavní park svého druhu. Naleznete zde totiž skutečné motorové stroje, které se používají při stavebních pracích. 

Bohatá nabídka pro malé i velké

V BagrParku máte o zábavu na celý den postaráno. Vydovádět se zde můžete na několika různých atrakcích. V areálu budete mít možnost si vyzkoušet, jaké je to jezdit na dumperech, válcích, překládat kamenivo Bobcaty, vyzkoušet svou šikovnost na minibagrech nebo si zkusit ovládat velký, tři a půl tuny těžký, bagr. Jistě vás také nadchne možnost zajezdit si na smykači od Bobcatu.  Ti větší i ti největší zajisté využijí možnost projet se v buggynách či zažít trochu adrenalinu při jízdě na čtyřkolkách v terénu.

Zábavu zde naleznou i ti nejmenší

To není ale vše, na dopravním hřišti se mohou projet nejmenší děti na odrážedlech, šlapadlech či vedle na okruhu řídit elektrická autíčka s motivem stavebních strojů. Novinkou jsou i dvě nové nafukovací atrakce. Děti se mohou radovat z obrovské dvaceti metrové skákací mašinky a velké skákačky z filmu Auta.

Pro větší děti je zde také k dispozici jedna dráha pro traktory na silničním okruhu. Dále pak dvě dráhy pro čtyřkolky, jedna pro větší děti a druhá pro malé, které si mohou vyzkoušet elektrické miničtyřkolky. Novinkou v BagrParku je dráha pro minitank. Pro všechny návštěvníky je zde připravené velké pískoviště, obří nafukovací trampolína či skákací traktorbagr.

Vstup na některé z atrakcí máte již v ceně vstupného, pro vstup na ty ostatní je zapotřebí žetonů. Počet potřebných žetonů se může u jednotlivých motorových atrakcí lišit. Jízda na stroji či jeho obsluha je vždy časově omezena.

Zázemí BagrParku

V BagrParku nenaleznete jen atrakce, ale také dva stánky s občerstvením a prodejnu se suvenýry nazvanou BagrShop, kde naleznete bohatý sortiment hraček a suvenýrů.

BagrPark

adresa: Hořanská cesta, Most, 43401 
telefon: +420 602 246 265
e-mail: [email protected]

www.bagrpark.cz