Nekonečno turistických stezek a krás

13. červenec 2020, 5:36
Nekonečno turistických stezek a krás

Sbalit si batoh, turistické hole, svačinu, fotoaparát a vyrazit. Na víkend nebo celý týden s partou známých? Ideální dovolená?

Pokud ano, zbystřete! Jako turisté už jste asi všemožně byli, spoustu krás naší země znáte, ale věřte, že stále je co objevovat. Často nás překvapí, že města, kde jsme kdysi byli nebo je známe z mládí, se změnila, nabízí nové a nové aktivity a spoustu přírodních stezek, které se stále vylepšují.

Turistický ráj kousek na západ

Mluvíme o Mariánských Lázních, které rok od roku vzkvétají, nabízí spoustu kulturních akcí a pěstují krásu okolní přírody a turistických stezek. Kolem Mariánek je tipů na výlet opravdu spousta. Vyberte si délku trasy, náročnost, stoupání i cíl. Ať je to rozhledna nebo jiné zajímavé či památné místo. Sbírejte zážitky i kilometry.

Mariánky mají tu výhodu, že když si budete chtít na jeden den od turistiky odpočinout nebo ulevit namoženým svalům, můžete využít řadu lázeňských procedur, wellness aktivit, ochutnat prameny nebo si zajít na něco dobrého či na koncert nebo výstavu. A nezapomeňte se v Infocentru v domě Chopin zastavit pro turistickou známku do sbírky!

Zdroj fotek: https://www.marlazne.cz/