Centrum kultury LOVOš v Lovosicích

18. srpen 2022, 13:51
Centrum kultury LOVOš v Lovosicích

Centrum kultury LOVOš v Lovosicích je příspěvková organizace Městského úřadu Lovosice. Poskytuje své služby občanům Lovosicka v oblastech kultury, vzdělávání a zabezpečení akcí kulturního charakteru.

Nově zrekonstruované centrum nabízí moderní sál LOVO Divadlo, elegantní kavárnu LOVO Café s dětským koutkem, výstavní prostor LOVO Galerie a kancelářský prostor LOVO Startup. Původní socialistická budova prošla zásadní rekonstrukcí proměnila prostor do moderního stylu.

Aktuální program naleznete na www.kclovos.cz/program/.

LOVO Divadlo

Návštěvníci se mohou těšit na modernizovaný sál, který září novými barvami, disponuje pohodlnými židlemi, novou oponou, závěsy a dalším vybavením. Modernizací prošla i zvuková technika a divadelní osvětlení. Původní bar za pódiem (nově Bar 1905) se nese v duchu historického sálu a nový LOVO bar v druhém patře kombinuje moderní a historické rysy.

LOVO Café

Příjemná, útulná a velmi originální kavárna v Lovosicích s výbornou kávou, se zdravým a čerstvým občerstvením a s bohatou nabídkou kulturního vyžití. Z kulturního vyžití nabízí kavárna promítání filmů, hudební večery a program pro děti.   

LOVO Galerie

Galerie byla slavnostně otevřena v listopadu 2019 výstavou časosběrných fotografií tříleté rekonstrukce. Dále zde vystavovali například Jindřich Štreit, Vladimír Šavel, Luboš Malina, Milan Junek, Jiří Suchý a další.

LOVO Startup

Jedná se o společný kancelářský prostor, kde najdou své místo zejména začínající podnikatelé a nové projekty. Prostor s počítačovou technikou vhodný mimo jiné k pracovním setkáním, workshopům apod.

Centrum kultury LOVOš

adresa: 8. května 13, 410 02 Lovosice,
telefon: 773 686 482
e-mail: [email protected]

www.kclovos.cz

lovoslogo-rgb-png-typ1

 

Foto: ©Ján Šándor