Křivoklát uvádí muzikál Taceo - Legenda o Janu z Nepomuku

Muzikál Taceo je druhým muzikálem Miroslava Maxanta a Lucie Fulínové. Děj muzikálu vypráví jednu z možných legend o Janu Nepomuckém, o lidu českém, králi Václavu IV a královně Žofii a tom, že Taceo znamená mlčení. Představení se koná na druhém nádvoří hradu od 19.30 hodin.

Cena vstupenky: 100,120,110 Kč
Křivoklát uvádí muzikál Taceo, legendu o Janu z Nepomuku
  • Adresa:
    Křivoklát 47
    Křivoklát 270 23

Legenda o Janu Nepomuckém. Hudba a texty písní: Miroslav Maxant. Scénář: Lucie Fulínová, Miroslav Maxant. Režie: Lucie Fulínová. Základní škola genpor. F. Peřiny je základní škola s rozšířenou výukou jazyků. Každoročně pořádá studijní pobyt ve Velké Británii. Škola je členem Asociace školních sportovních klubů a spolupracuje s Pedagogickou fakultou Univerzity Karlovy. Ředitelkou školy je Mgr. Jarmila Pavlišová. Název ZŠ genpor. F. Peřiny nese od roku 2002 na počest významného československého letce. 

Muzikálové studio při ZŠ genpor. F. Peřiny vzniklo jako nový projekt školního roku 2012/2013. Jako první představení byl nastudován autorský muzikál Břetislav a Jitka hudebního skladatele a textaře Miroslava Maxanta, který společně s Lucií Fulínovou napsal scénář k muzikálu, a Muzikálové studio vedou a aktivně v představeních působí. Soubor Muzikálového studia tvoří žáci školy současní i bývalí a hosté. Muzikál Taceo je druhým muzikálem Miroslava Maxanta a Lucie Fulínové. Děj muzikálu vypráví jednu z možných legend o Janu Nepomuckém, o lidu českém, králi Václavu IV a královně Žofii a tom, že Taceo znamená mlčení.

Omezená kapacita hlediště – využijte ON-LINE nákup vstupenek nebo navštivte
PŘEDPRODEJNÍ MÍSTA

Divadelní představení a další akce začínají většinou ve večerních hodinách v prostorách nádvoří hradu. Během akcí je zajištěno i dostatečné občerstvení. Místa k sezení na židlích (horní nádvoří) - 150 míst, Svatební síň 60 míst. Představení se koná za jakéhokoli počasí, vstupné se vrací jen v případě úplného zrušení vystoupení před jeho začátkem. Změna programu vyhrazena.

http://www.krivoklat.cz/