Netradiční adrenalinová zábava pro děti, skupiny přátel i zkušené motorkáře v Pitlandu

13. červen 2023, 14:07
Netradiční adrenalinová zábava pro děti, skupiny přátel i zkušené motorkáře v Pitlandu

Pitland je jedinečným místem na pražském Zličíně pro všechny zájemce o jízdu v jedné stopě, kde sezóna nikdy nekončí.

Jedná se o ideální místo pro celoroční indoor ježdění na motorce, které je vhodné pro každého, jak zkušené jezdce, začínající motorkáře, nebo i ty, kteří na motorce nikdy neseděli a chtějí se jen pobavit. Pro Pitland je jízda vášní. Cílem je se s vámi dělit o nezapomenutelné zážitky, které Pitland přináší.

Pitland vám nabídne cvičnou arénu pod střechou v bezpečném prostředí, kde si začátečníci zkouší své první jízdy, zlepšují techniku a motorkáři trénují na sezónu a posouvají své hranice.

Přijďte si zařádit na elektrickém Pitbiku, což je speciálně navržená a postavená ¾ elektromotorka. Můžete si zde vybrat jeden z několika druhů kurzů, které tu mají připraveny. Čeká zde na vás instruktor, supervizor, soukromý asistent motovýcviku, prostě člověk, který vás provede Pitlandem. Osoba, která vás provede “prvními krůčky“ na motorce a bezpečně a zábavně vysvětlí, co a jak.

Plánujete skupinovou akci, ať už pro své přátele, kolegy nebo tým a chcete najít perfektní místo, které by uspokojilo všechny účastníky. Může se to zdát jako náročný úkol, vzhledem k různým zájmům, preferencím a očekávání ostatní. Návštěva zde je však záruka zábavné, vzrušující a nezapomenutelné akce. Můžete sem dorazit jako jednotlivec nebo ve skupince. Návštěva Pitlandu může být originální náplň teambuildingu, oslavy narozenin, rozlučky se svobodou nebo společného času s vašimi přáteli.

Pokud jste k tomu skeptičtí, vězte, že i na elektrické motorce může být sranda, a to kupodivu snad ještě větší než na normální motorce. Není zde spojka, takže žádné řazení a člověk se může věnovat jen sám sobě. Pitland je nejen pro zkušené jezdce, ale pro všechny, kdo si jízdu chtějí vyzkoušet. Jízdu v Pitlandu si užiješ, ať už jsi na motorce nikdy neseděl, nebo jsi zkušený jezdec. V Pitlandu všem záleží na tom, abyste odcházeli nadšení, a hlavně bez zranění. Proto si tu pro vás nachystali hodinovou a dvouhodinovou variantu jízd, který si užije každý, kdo sem zamíří vůbec poprvé – ať už jde o absolutní začátečníky, nebo zkušené milovníky rychlé jízdy.

Otevírací doba

ST - PÁ od 15:00 do 21:00
SO - NE od 10:00 do 21:00

Pitland

adresa: Ringhofferova ul. 1 (bývalý Areál PSN), Zličín - Třebonice, Praha 5
e-mail: [email protected]

https://pitland.cz